Как се играе покер в bet365?

Бет365 разполага с една от най-изящните зали за покер в онлайн пространството. Компанията предлага на своите клиенти много разновидни турнири, както и кеш маси с различни нива на залозите. Любимата на мнозина игра с карти е налична във вариантите Hold’em, Omaha и Omaha H/L. Те от своя страна се делят на още няколко вида, които са No Limit, Pot Limit и Fixed Limit. Също така може да има и ограничение в броя на участниците на масите, като например максимум 6 или 9 играча.

Покер залата на Bet365 е част от онлайн мрежата iPoker. Тя е собственост на компанията Playtech, която е един от лидерите в тази и много други хазартни сфери. Именно Playtech стои зад приятната визия и богатия избор от турнири и маси в залата на Bet365. Освен турнирите на много маси (MTT), са налични още Sit & Go и Twister. Когато става дума за кеш маси, Playtech предлага Six Plus Hold’em, Premium Tables и маси с блайндове от 0.01/0.02 евро до 20/40 евро.

В следващите редове ще запознаем любителите на покера с всичко най-важно, което им е нужно, за да се присъединят към Bet365. Започвайки от регистрацията, ще погледнем детайлно и различните начини за игра в залата на компанията. Също така ще обърнем повече внимание и на най-атрактивните промоции и бонуси свързани с покер в Bet365.

Вход в bet365 Poker

Регистрация в Bet365 Poker

изображение на покер бонус в bet365

За да получат достъп до залата за покер в Bet365, играчите се нуждаят най-напред от регистрация. Откриването на сметка не отнема повече от няколко минути, а за целта трябва да се зареди сайта на компанията. След това се натиска бутонът Нов Клиент в горния десен ъгъл. Формулярът се състои от общо седем графи, първата от които е за избор на държава по местоживеене от падащ списък.

Следва, клиентите да попълнят и своите лични данни като имена, обръщение и дата на раждане. Третата графа е изключително важна, тъй като изисква данните от документ за самоличност на играча. Това може да е паспорт, лична карта или шофьорска книжка. Всичко трябва да се попълни внимателно, понеже впоследствие се изисква верификация на тази информация. За контакт, клиентите предоставят имейл адрес, както и телефонен номер за връзка.

Ако настоящият адрес на играча съвпада с неговия постоянен адрес, то в следващата графа въвежда само този адрес. В противен случай, ще се наложи да попълни и двата адреса, след като натисне бутона НЕ в долната част на графата. Преминавайки към данните за сметката, клиентите е нужно да си изберат потребителско име и парола, които да използват за вход в Bet365 Poker. Отдолу пък си избират четирицифрен код за сигурност, който се представя при връзка със служител на компанията за идентификация.

След като изберат дали да получават информация за оферти и безплатни залози на своя имейл адрес, играчите са почти готови със своята регистрация. Остана само да прочетат и да се съгласят с правилата и условията на сайта, както и да потвърдят, че имат навършени 18 години. Вече могат да се логнат в новата си сметка, която обаче не е напълно завършена.

Както вече споменахме, изисква се верификация на документа за самоличност на клиента. Преди той да завърши този процес, няма да има достъп до опции като теглене на средства например. Верификацията изисква да се изпрати цветно копие или снимка на документа, който е ползван при регистрацията. До 24 часа след това, играчите научават посредством имейл, дали са преминали успешно процеса по верификация в Bet365.

bet365 Poker Регистрация

Варианти за Игра на Покер в Bet365

Благодарение на своята регистрация в Бет365, клиентите имат възможността да се забавляват в покер залата на компанията. От лаптоп или компютър, лобито на Бет365 Покер може да се зареди по два различни начина. Първият от тях не изисква инсталирането на програма, а само да се посети сайта за хазартни игри. От разделите му се избира Покер, където в средата на началната страница се намира бутонът Играй в Браузъра. Ако все още не са го направили, играчите ще бъдат подканени да въведат своите данни за вход в Bet365.

Има известни различния между дизайна на приложението за покер залата и нейният вариант за игра в браузъра. Когато клиентите играят покер директно в сайта на Бет365, ще видят лоби, което се състои от пет раздела. Това са Hold’em, Omaha, Twister, Wild Twister и Турнири. В тях има опцията за избор на бай-ин, както и допълнителен филтър в раздела с турнири.

Сваляне и Инсталиране на Софтуера за Bet365 Poker

изглед на раздел покер в bet365

Далеч по-добре подредено и организирано е приложението за покер залата на Бет365. Вместо да изберат Играй в Браузъра, клиентите е нужно да натиснат жълтия бутон Изтегли. В зависимост от интернет връзката им, софтуерът ще се свали в рамките на няколко минути. След като стартират инсталационния файл, трябва да изберат папката, в която да отиде програмата. Когато софтуерът е успешно инсталиран, играчите могат да ползват новосъздадения пряк път на своя десктоп, за да заредят залата.

Разбира се, в началото отново се налага да въведат своите данни за вход в Бет365. След това обаче, се зарежда едно подобрено лоби на залата за покер. В него виждаме раздел за всеки отделен вариант на играта, както и достъп до ексклузивни маси. Със сигурност приложението ще подобри играта на всеки клиент, тъй като предоставя по-детайлна информация за масите и турнирите.

След като играчите се присъединят към някоя маса, ще видят и най-новата функция на залата. Тя се състои в графата за статистика до всеки от участниците на масата. В нея са изписани броя на флоповете, които играчът е видял, броя спечелени ръце подред, както и нивото му на агресивност. Това е само едно от многото предимства на iPoker в сравнение с останалите мрежи за онлайн покер.

Свали bet365 Poker

Bet365 Poker за Android и iOS

Bet365 Poker е наличен за игра дори и от мобилно устройство. Това позволява на клиентите да се насладят на любимата си игра с карти, дори и да не се намират у дома. За да заредят покер залата от своя смартфон или таблет, играчите е необходимо първо да заредят сайта на компанията в браузъра. От менюто в горния ляв ъгъл се избира Игри, а след това Покер в най-долната част. Опцията за игра директно от браузъра отново е налична, но едва след като клиентът се е логнал в сметката си.

Присъства и вариантът за инсталиране на Bet365 Poker App. Ако използват един от бутоните Изтегли на страницата, клиентите ще разполагат с apk файл за покер залата. За да го отворят, е нужно първо да са позволили на приложения от други източници да се инсталират на устройството. Това се отнася единствено за Bet365 Poker за андроид, тъй като не се предлага в магазина за приложения Google Play Store.

Клиентите със смартфон или таблет с iOS операционна система, могат да открият апликацията в своя App Store. Независимо от варианта на инсталиране, играчите ще заредят една и съща покер зала от прекия път на техния начален екран. Отново се виждат доста предимства на играта от мобилното приложение, в сравнение с варианта на залата в браузъра. В Bet365 Poker App, играчите имат възможността да заредят едновременно няколко маси. Те безпроблемно ще превключват между тях и няма да изпуснат нито една ръка.

Играй bet365 Poker

Бонуси и Промоции за Покер в Бет365

В покер залата на Бет365, играчите имат правото да се включат в много интересни промоции, както и да грабнат страхотен начален бонус. Всяка една от офертите на компанията предоставя шанс за допълнителни печалби, които са под формата на билети за турнири, парични суми или Bet365 Coins. Чрез тях, клиентите ще направят играта си по-приятна и ще имат повече средства за залагане. Ето и малко повече информация относно най-интересните промоции свързани с Bet365 Покер.

Начален Бонус за Покер в Bet365


Bet365 Бонус Покер


Бонус Код


Мин. Депозит 10лв


Макс. Бонус 365€


Билети 5x


Мин. Коеф


Срок 60 дни


Вземи Бонус

Още с първото си посещение в покер залата на Бет365, клиентите са приветствани с оферта за начален бонус. Пакетът Добре Дошли включва бонус в размер до 365 евро, който играчите трябва да усвоят в рамките на 60 дни. Сумата на бонуса е разпределена на общо 146 части по 2.50 евро. Чрез печелене на статус точки със своята игра, клиентите ще освобождават частите на бонуса. Получават се по 10 status points за всеки 1 евро, които са допринесени за рейка или са под формата на такса за турнир.

Първите две от частите на бонуса се получават след спечелването на 25 и след това 50 status points. Следващите 24 парични награди по 2.50 евро се кредитират по една за всеки 100 status points. За всяка от останалите части на бонуса, клиентите е нужно да акумулират 250 status points. Усвоените части от бонуса се прибавят директно към изтеглимия баланс на клиента и не подлежат на допълнителни условия. Всички останали части на бонуса се премахват от сметката на играча след изтичането на периода от 60 дни.

Избирайки своя прякор, новите играчи на Bet365 Poker ще получат 5 турнирни билета за €100 Bronze Loyalty. Наградата трябва да се използва до седем дена от получаването ѝ. Турнирът се провежда всеки ден, а повече за него и другите турнири от програмата за лоялност, ще разгледаме малко по-надолу.

Това обаче не е всичко, което Пакет Добре Дошли на Bet365 включва. В него има и още две награди, които се получават след първото участие на играча в турнир от вида Twister. Няма значение какъв бай-ин е бил заплатен, клиентът ще получи билет за Twister с вход 1 евро, както и завъртане на колело с награди. Офертата е налична само в първите седем дена от откриването на сметката. Също така наградите е нужно да се използват отново в срок от седем дена след кредитирането им.

Вземи бонус за bet365 Poker

Програма за Лоялност на Bet365

Спечелените в Bet365 Poker status points, не служат само за усвояване на началния бонус на компанията. Статус точките са включени в програмата за лоялност на Бет365, която се състои от общо пет нива. Бронз, Сребро, Злато, Платина и Диамант са названията на тези нива, които носят различни награди на играчите. Всеки клиент започва от бронз и изпълнява нужния брой стъпки, за да премине към следващото ниво.

При бронз има общо 15 стъпки, всяка от които изисква спечелването на по 2 статус точки. Когато клиентът стане ниво Сребро обаче, ще трябва да премине 25 стъпки, които първоначално се преминават с по 6 status points, но се увеличават и до крайната стъпка изискват по 10. Ниво Злато има 20 стъпки, за преминаването на всяка от които са нужни по 40 status points. При Платина има общо 85 стъпки, които изискват 160 или 200 статус точки.

Финалното ниво на програмата за лоялност е Диамант и се състои от цели 350 стъпки. Първите 110 от тях са сравнително по-лесни и изискват едва 1000 статус точки. Това със сигурност не звучи толкова лесно де, но в сравнение с последните повече от 100 стъпки, за които са нужни по 5000 точки, си е направо елементарно.

Разбира се, има и награди за преминаването на повечето от стъпките. Някои от тях са комбинирани, като например 15-те стъпки от ниво Бронз. Едва след изпълнението на всяка от тях, играчът ще получи две Bet365 Coins. Първите четири стъпки на следващото ниво пък, са комбинирани за награда от три бет365 монети. Тази обменна единица се използва в магазина на покер залата, където присъстват различни артикули. Bet365 Coins могат да бъдат превърнати в турнирни билети или бонус евро. Магазинът се обновява според нивото на играча в програмата.

Лоялната програма на Бет365 Poker организира и редовни турнири, които са с гарантиран награден фонд. Всеки ден се провежда по един €100 Bronze Loyalty турнир, който започва в 22:00 часа българско време. Билет за турнира се получава от началния бонус или от мисиите, като също е наличен и в магазина срещу 20 Bet365 Coins.

Всяка събота има по един €500 Silver Loyalty турнир, който е с начален час 22:30, а билетът за него струва 100 Bet365 Coins. В последната събота на всеки месец е и най-чаканият турнир от програмата за лоялност. Той е с начален час 23:00 и е с награден фонд от 5000 евро, които за разлика от другите два турнира се раздават в брой, а не под формата на билети. Входът за €5000 Mega Loyalty струва 1000 Bet365 Coins в магазина. Разбира се клиентите трябва да имат и нужното ниво в програмата за лоялност на Bet365, за да закупят своя билет от магазина.

Покер Мисии в Бет365

Част от лоялната програма на Bet365 Poker са и мисиите, които също носят доста интересни награди. Отваряйки раздела с Мисии в покер залата, играчите ще видят няколко задачи, които трябва да изпълнят в посочения в тях период. Мисиите могат да са от порядъка на спечелване на определен брой турнири от вида Sit & Go, изиграване на ръце с рейк в поредни дни, игра на Twister и много други.

След като клиент си избере някоя от задачите, е нужно да я маркира с тикче в горния ляв ъгъл. След това да натисне бутона Включи се в долната част на екрана. Така с играта си в Bet365 Poker ще трупа единствено прогрес за избраната задача. След успешното и изпълнение ще получи и своята награда, която може да е Bet365 Coins или билет за турнир от програмата за лоялност.

Безплатни Турнири в Bet365 Poker

Bet365 организира и ежедневни безплатни турнири, за които всеки клиент на компанията има възможността да се запише. Те са с награден фонд от 25 или 50 евро и са с начални часове 03:05, 08:00, 14:00, 15:00 и 22:00 българско време. Играчите имат правото да се включат и с късна регистрация, която протича в първите 55 минути на всеки турнир. Наградите от турнирите са под формата на билета с определена стойност. Безплатните турнири са идеалният начин за начинаещите играчи да опознаят атмосферата и да си изградят банка.

Заключение

Покерът със сигурност е една от най-харесваните в света игра с карти. Огромен принос за това има популяризирането му в интернет, където милиони играчи се отдават на своята страст. Голяма част от тях избират именно Bet365 Poker, където са налични най-известните разновидности на играта. За да подобри още повече преживяването на своите клиенти, компанията е изготвила специални оферти свързани със залата.

Бонуси, промоции, безплатни турнири и изумителна програма за лоялност, са част от нещата, които очакват новите играчи в залата за покер на Bet365. Там те ще изживеят незабравими моменти с тази невероятна игра с карти. Независимо дали си падат по високите залози или обичат да се придържат към ниски блайндове, те ще открият подходяща за целта маса в Bet365 Poker

Вход в bet365 Poker

Още полезна информация за bet365

Казино Игри, Казино Бонуси и Футболни Прогнози от Igrizapari.com