Какво е депозит в Efbet и как се прави?

Efbet

Прехвърлянето на твои лични пари в сайта на Efbet, се нарича депозит. Депозирането е задължително, ако искаш да залагаш, а самият процес по захранване на сметката може да бъде направено по различни начини.

Тук ще ти обясним как да направиш депозит, както и какви методи е предложил букмейкъра за теб. По този начин вече ще можеш да залагаш в уебсайта.

Вход в Efbet

Къде се намира опцията за депозит в Efbet?

След като си извършил регистрация в Efbet, трябва да влезеш в системата, като използваш потребителско име и парола. Ако вече си вътре ще видиш малък линк „Депозит“, който се намира горе в дясно на екрана.

Кликвайки върху линка ти се отваря прозорец, където ще си избереш начин на плащане от падащото меню с методи, както и ще въведеш сумата, която искаш да депозираш. В зависимост от използвания метод ще трябва да попълниш още информация.

Какво представляват методите за депозит?

Банкови карти, електронни портфейли, EasyPay и CASHTERMINAL са вариантите, с чиято помощ ще преведеш пари в електронната си сметка и ще можеш да залагаш на спорт или казино в Efbet. По-долу ти представяме всеки един метод поотделно, за да добиеш представа какви са опциите за теб и коя от тях ще ти бъде най-удобна за използване – депозиране на пари в уебсайта.

EasyPay

Получаваш код, който трябва да предоставиш в някоя от касите на Разбира се, нужно е да се попълни и сумата, с която искаш да захраниш сметката ти. Минималният депозит, който можеш да направиш е 10 лева, но не и по-малко. Захранването на сметката ти чрез EasyPay става на същия момент.

Банков трансфер

Получавате информация за банковата сметка, на която да наредите превода. Минималната сума за депозиране чрез банков превод е в размер на 20 лева. Преводите по банков път изискват повече време за обработка (от 5 до 7 дни).

WireCard (банкови карти)

Имаш възможност да депозираш с дебитни или кредитни карти на VISA, VISA Electron или MasterCard като минималната сума, която се изисква е 10 лева. Депозитът чрез банкова карта се прави в реално време и парите пристигат веднага.

ePay.bg, Skrill, Neteller

Това се електронни портфейли, с които да прехвърлиш пари в игралната ти сметка. За целта трябва да напишеш сумата, която искаш да депозираш и да се логнеш в акаунта към дадения портфейл. Минималната сума за депозит е 10 лева.

Cashterminal

Устройствата Кеш терминал също ти позволява да направиш депозит. Такива машини има в различни търговски обекти, бензиностанции и други, като от теб се изисква да вкараш сумата от поне 10 лева в машината и да избереш депозит в Efbet.

Заключение

По всяка вероятност си се убедил колко е лесно да направиш депозит в Efbet. Изискваните минимални суми за трансфер на пари не са големи, така че играчите могат да си ги позволят. А сега те оставяме да депозираш и ти напомняме да залагаш разумно в сайта.

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!