Efbet бокс залози

Efbet бокс залози

Букмейкърът Efbet предлага залози на бокс в сайта си. За да залагате трябва да се запознаете с начините за регистрация в Efbet, които не са никак сложни.

След като преминете процедурата вече спокойно можете да залагате на боксови мачове. Какви са коефициентите, пазарите и опциите за залог, ще разберете, когато прочетете нашата статия докрай. Приятно четене!

Залагай на бокс в Efbet

Къде се намират залозите на бокс в Efbet?

След като сте използвали потребителските данни, за да влезете в сайта на Ефбет, трябва да изберете менюто „Спорт“ от началната страница, и да отворите „Бойни спортове“, които се намират в ляво на екрана ви. Ако го направите ще Ви се покажат няколко предложения, сред които е и „Бокс“. Изберете го, за да Ви се покажат предстоящите боксови битки по ринговете.

В средата на екрана ще Ви се покажат двубоите като залозите се правят избирайки знак 1 за първия посочен боксьор или знак 2 за втория състезател. Показани са и коефициентите към мачовете респективно за двамата състезателите. Има и икона за „Статистика“, която Ви показва историята на битката между двамата състезатели, техните победи, загуби, титли и прочие.

Коефициенти

Малко са букмейкърите в България, които предлагат такива високи коефициенти за бокс, каквито могат да се намерят в Ефбет. Проверявайки ставките по другите сайтове стигаме до мнението, че брандът е претендент за най-високи ставки, що се касае до боксови мачове. Ако прибавим и стойностите за различните пазари, то можем да дадем отлична оценка.

Какви пазари за бокс мачове се предлагат в Efbet?

Имайте предвид, че залозите на бокс също могат да бъдат разнообразни. С други думи не залагате само на краен победител, а имате и допълнителни опции за залог, за които ще споменем накратко. Те невинаги са налични в сайта на Efbet, но пък важат за по-завързаните събития.

По всяка вероятност могат да се срещнат и още пазари, така че проверявайте какво се предлага, когато влезете в системата на букмейкъра. Ние споменахме най-честите опции, които се срещат не само тук, но и в другите сайтове за залози на бокс и въобще на бойни спортове.

Начин на победа в мача

Прогнозира се дали мачът ще свърши с технически нокаут или нокаут или победата ще бъде присъдена от рефера. Това е един от най-разпространените пазари за залози на бокс.

Залог за рунд

Поставя се залог в кой рунд един от двамата боксьори ще спечели срещата. Тук коефициентите са наистина съблазнителни, макар че опцията е трудна за прогноза.

Под / над брой рундове

Тази опция за залог на бокс в Ефбет предполага да познаете каква ще бъде бройката на рундовете, като можете да избирате между различни числа под и над.

Краен победител

Това е стандартният метод за залагане, където посочвате знак 1 или 2 за победител в мача. Повечето залагащи използват именно този пазар и коефициентите към него.

Заключение

Избирайки да правите залози на бокс в Efbet няма да съжалявате, тъй като брандът предоставя множество събития, при които присъстват най-известните боксьори в световен мащаб. Лично ние сме доволни от това, което видяхме в сайта и не е случайно, че написахме тази статия специално за посетителите ни.

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!