Efbet футболни залози

Efbet спортни залози

Efbet предлага футболни залози на мачове от България и чужбина. В онлайн платформата се намират събития от целия свят, които включват най-известните първенства по футбол и турнирни битки. Едва ли е тайна, че повечето залагащи на спорт предпочитат именно футболната игра, но това е напълно нормално.

Българските играчи следят двубоите не само от Efbet Лига, но и тези в Англия, Холандия, Франция, Белгия, Испания, Италия, Турция, Гърция, Сърбия и така нататък. Преди да започнете играта, трябва да се реистрирате натискайки този бутон за създаване на акаунт.

Залагай на футбол в Efbet

Как да залагаме на футбол в Efbet?

След като сте извършили регистрация в Efbet и вече можете да влизат в акаунта си с име и парола, то няма да имате никакъв проблем да стигнете до футболните залагания в уебсайта. Разбира се, за да заложите на футболен мач, е нужно да сте направили депозит в сметката си, с който да играете. Ние обаче ще Ви обясним възможно най-подробно, как да видите футбола в уебсайта и да направите вашите надяваме се успешни селекции. За целта вижте първата снимка по-долу и описанието към нея.

Ако вече сте влезли в системата на Efbet, трябва да виждате основното меню, така както сме посочили на горната снимка. Първата червена стрелка сочи към раздел „Спорт“, върху който трябва да кликнете. След това имаме нова червена стрелка, която Ви посочва мястото на футбола в сайта. Секцията „Футбол“ е разположена в лявото меню със спортове и можете да я активирате с едно – единствено натискане на мишката.

С единично кликване върху „Футбол“ в лявото меню се показват всички държавни първенства от различните континенти. По подразбиране се появява основен екран със залози за българската професионална Efbet Лига, където са изписани всички предстоящи мачове. Освен срещите от висшия ешелон на България, ще видите и двубои от Втора професионална лига. Под тях пък се показват други предстоящи битки на национални отбори или други тимове.

Ако не искате да залагате на български футбол, то можете да смените държавата от лявото меню, в което присъстват огромен брой шампионати на различни страни. Имате възможност да изберете международни срещи, Шампионска лига, Лига Европа и прочие турнири. След като кликнете върху дадено първенство или турнир, в центъра на екрана ще се появят всички мачове. Имате на разположение бутон „В следващите 24 часа“, с чиято помощ ще видите предстоящите сблъсъци на зеления килим за този период от време.

Как да стартираме със залозите?

За да разберете как да залагате на футболни мачове в сайта на букмейкъра, ще дадем един елементарен пример показвайки няколко снимки от сайта, които направихме, за да Ви бъде по-лесно да се ориентирате. На първо време влязохме в раздел „Спорт“, а след това избрахме секцията „Футбол“, която се намира в ляво на екрана ви. И, тъй като сме фенове на италианската „Серия А“ посочихме държава Италия.

В централната част на екрана ни се появиха събитията от Серия А, а по-долу остават серия Б и различните турнири на Ботуша. Ние обаче отправяме поглед към италианската висша лига, тъй като именно тя ни интересува. Основните три опции за залог са 1, Х, 2, като всеки от тези знаци стои под дадения мач. Но, ако трябва да бъдем още по-подробни, нека видим следващото изображение, в което сме посочили знаците и коефициентите към всеки двубой:

Срещу надписа „Серия А“ виждате възможните знаци за залагане (1,Х,2), а долу са самите мачове. Взимаме за пример първата среща на снимката между Аталанта и Ювентус. За знак 1, което означава победа на Аталанта е предвиден коефициент 3.00, така че ако кликнете на него, то вашата прогноза ще е за победа на домакина. В случай, че изберете знак Х, то той ще Ви донесе коефициент от 3.60, а ако заложите за победа на госта Ювентус със знак две, ще се възползвате от коефициента 2.40.

Кликвайки върху коефициентите за съответния знак, ще маркирате футболните срещи, които ще се появят във вашия електронен фиш. Можете да направите една или повече селекции, според личните Ви предпочитания. Ако се маркират повече от 3 мача, то това се води за множествен залог и сбора от коефициентите се умножава по заложената от Вас сума. Резултатът от това изчисление представлява вашата печалба, при положение, че селекциите Ви са успешни.

Пазари за футболни залози

За начало нека обясним какво означава думата „Пазари“ в спортните залози. Това са опции за залагане на спорт, които се различават от стандартния тип залог със знаци 1,Х,2. Да, в някои случаи тези знаци отново присъстват, но имат друго значение, което ще обясним в следващите редове. За начало нека посочим начина, по който да видите всички достъпни пазари в Efbet, за да можете да си изберете един от тях по-бързо и лесно. За целта прилагаме две поредни снимки:

Продължаваме да акцентираме върху първия пример, който дадохме с мачовете от серия А. На снимката виждаме двубоят Аталанта – Ювентус, върху който трябва да кликнем, за да видим допълнителните пазари. Това се прави, когато не искате да извършите стандартен залог, а желаете да видите по-високите коефициенти за всяка една отделна опция. Натиснете с мишката върху избраната от Вас среща, и ще видите пред очите си нов екран. А ето и как изглежда той отблизо:

На новия екран виждате основните опции за залагане на футболни събития в Efbet. Виждате, че имате и други предложения за залог, освен този, който съществува във всеки един сайт, а именно прогноза за победа на домакинския отбор, равен мач или победа на гостуващия тим. Решихме да разгледаме накратко какви пазари предлага букмейкъра и какво представляват те. Това ще Ви даде възможност да разнообразите играта си, и да спечелите повече пари:

  • Подсекция „Основни“ – в тази подсекция ще видите основната възможност за залог (1,Х,2), както и някои други. Така например, можете да дадете предвиждане за брой голове, като избирате между под 2.5 и над 2.5. С други думи, ако посочения от Вас отбор бие с повече от 2 гола, то Ви хващате мача по посочения коефициент. Предлага Ви се и двоен шанс, при който посочвате не един, а цели два знака (1Х, 2Х) тук обаче коефициентите се по-ниски;
  • Подсекция „Голове“ – това са пазари за брой голове в мача. На вашето внимание са дадени опции за под / над брой попадения, които трябва да познаете. Това ще Ви донесе по-високи ставки за успех и респективно повече спечелени пари, стига да имате късмет. Също така разполагате с бутони за прогноза за край на първото и второто полувреме;
  • Подсекция „Минути“ – тук има една много любопитна опция, която касае първите 10 минути от двубоя. Най-просто казано предвиждате дали някой от двата състава ще отбележи или резултатът ще бъде равен за първите десет минути на посочената среща. Ако познаете, то мачът за Вас свършва и Вие прибирате печалбата си, независимо от следващите събития в срещата;
  • Подсекция „За полувреме“ – в тази подкатегория давате прогнози за първо полувреме / краен изход, първо полувреме / хендикап, първо полувреме / победител, второ полувреме / победител и други. Общо взето това са маркети, които се свързват с отделните части на мача, като тук отново важат високи стойности при евентуален успех и правилно отбелязана прогноза;
  • Подсекция „Хендикап“ – това е по-специален пазар и подраздел в сайта на Efbet и въобще в сайтовете за залози. Хендикапът е залог, при който букмейкърската къща дава изкуствена преднина от един или повече голове на аутсайдера. И, ако вземем горния пример с Аталанта и Ювентус, то тогава преднината от 1:0 на сочения аутсайдер Аталанта, представлява хендикап. Ако мачът свърши 0:0, но Вие сте заложили на Аталанта с хендикап, то това значи, че печелите заради преднината от един гол в полза на отбора от Бергамо;
  • „Подсекция „Други“ – тук ще откриете какви ли не любопитни пазари, сред които: печеливша разлика, голмайстор, кой отбор ще отбележи първи и тем подобни. Всеки един от тях крие голям заряд и трябва да Ви бива в прогнозирането, ако искате да се поздравите с печалба. Efbet разнообразява тази подсекция с всякакви видове залози;

Какво представлява фишът за залози

На снимките сме показали двете части на електронния фиш. В първата част сме маркирали четири мача, които сме играли със знак 1 (за победа на домакина). Те се показват във фиша Ви със съответните коефициенти към тях. Вие можете да премахнете една или повече селекции, преди да потвърдите залога си. Също така можете да залагате и само на един от избраните мачове.

Втората част на фиша предлага „настройки на залога“, чрез които избирате дали да играете срещите в права колонка, или ще предпочетете вариантите: сингъли, двойни, тройни, янки, щастливите 15 или твърд залог. Ако селектирате права колонка, ще трябва да въведете паричен залог. Системата ще умножи заложената сума по коефициентите и ще Ви информира за евентуалната печалба, с която можете да се поздравите, ако дадете правилни прогнози.

Електронният фиш се намира в дясната част на екрана и се показва, когато маркирате определен мач/мачове. В него няма абсолютно нищо сложно, като имената на опциите говорят сами за себе си. Ако все пак се затруднявате с нещо, не стойте безучастни, а потърсете помощ от поддръжката.

Коефициенти за залози на футбол в Efbet

Високите коефициенти за залози на футболни мачове в Efbet, не са тайна за никой. Те се набиват на очи още при самото влизане в спортния раздел. Не пишем това, защото искаме да направим реклама на букмейкъра, а защото това е общоприетото мнение на играчите, което може да се прочете по различните форуми в мрежата и да се види на живо в официалния сайт на компанията.

Вземете ставките за даден мач от Efbet Лига и ги сравнете с няколко онлайн платформи за залози. Почти винаги ще видите разлики в цифрите, които са в полза на Efbet. Това важи в пълна сила и за мачовете от Англия, Испания, Италия, Франция, Германия и по-известните европейски шампионати. С навлизането на бранда на Апенините можем да очакваме и още по-високи ставки за залагане на Серия А, Серия Б и турнирите битки, но това все още предстои да се случи.

Да не забравяме, че по-горе споменатите пазари пък Ви носят още по-големи шансове за печалба. Те са сложни за прогнозиране, но ако имате афинитет към спортните залагания, нищо чудно да уцелите доста добра сума, която ще Ви позволи да се забавлявате дълго време. Разбира се, не приемайте това като съвет, тъй като залозите на футбол могат да донесат множество разочарования и солидни загуби.

На този етап не можем да не сме доволни от предложенията, като най-малкото е, че винаги имаме още един сайт, който да използваме за арбитражни залагания. Ние от сайта igrizapari.com следим отблизо стойностите в платформата и ще отбележим всеки възход или спад в цифрите.

На какви мачове можем да залагаме в Efbet?

Още в началото споменахме, че букмейкърската къща в интернет пространството предлага достъп до огромен брой държавни първенства и турнир, както и опция за залагане на международни форуми, от сорта на Световни първенства, Европейски първенства, Шампионска лига, Лига Европа, Копа Либертадорес и други. Но в отговор на повечето играчи, които искат да се включат в сайта ще представим основните 6 шампионата и 2 турнира, на които може да се поставят залози:

В сайта на Efbet можете да залагате на Премиър Лийг Англия. Това е висшата лига на Англия, в която взимат участие най-добрите отбори в държавата. Имате достъп до най-различни пазари, високи стойности на коефициентите, функция за затваряне на залог и много други. Премиър Лийг е едно от първенствата, на които ще попаднете и в раздела „На живо“, за който ще пишем по-долу в статията ни. Хазартният оператор знае, че много български привърженици обичат английското първенство и поради тази причина го е добавил сред многото достъпни залози на футбол.

Немските мачове винаги са се гледали с интерес в България и в цяла Европа. Сега от Efbet Ви предлагат да залагате на любимите си отбори: Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Шалке 04, Херта Берлин и въобще тези, които обичате. Не си мислете, че стойностите към мачовете са ниски, тъй като е тъкмо обратното. Направете едно бързо сравнение на ставките, с тези на останалите букмейкърски къщи и ще видите, че цифрите са на много прилично ниво.

Почитателите на италианското първенство също няма да останат разочаровани, защото могат да залагат не техните любими отбори в Efbet. Любопитен факт е, че компанията получи лиценз в Италия за предлагане на спортни залагания и казино игри. По този начин българите в тази част на Европа ще могат да се възползват от услугите на родния букмейкър и да се радват на най-разнообразните начини за залагане, депозиране, теглене на печалби и така нататък.

Мачовете от Испанската висша лига винаги са предизвиквали интерес у играчите. Бившата „Примера Дивисион“ радва българските почитатели на футболни залагания със страхотни обрати, високи коефициенти и тръпка до последния момент. Ако сте фен на Ла Лига Испания, не пропускайте да видите високите ставки за двубоите и да се възползвате от много опции за печалби. Едно е сигурно, и то е, че няма да останете разочаровани от предложенията.

Професионалната френска лига е на разположение в сайта на букмейкъра. В нея можете да залагате на големи отбори, като Олимпик Марсилия, ПСЖ, Лион, Бордо и много други. Пазарите са много на брой, а коефициентите са повече от съблазнителни, както бихте се уверили и сами, когато стартирате със залаганията. Разбира се, че операторът не може да пропусне толкова голямо първенство сред предложения футбол на страниците си.

Ако търсите букмейкър, който да Ви предложи високи ставки за български мачове от висшата лига на страната, то значи сте на правилното място. Efbet спонсорира държавния шампионат, който носи името Efbet Лига. Тук присъстват всички двубои от бившата А група, като сред тях са големите дербита: Левски срещу ЦСКА, Ботев Пловдив срещу Локомотив Пловдив, Черно Море срещу Берое и още куп интересни сблъсъци. Коефициентите за българското първенство са високи и се конкурират с тези на останалите онлайн платформи за залози.

Обобщение

Футболът взима връх над всички останали залози в Efbet и не само в този букмейкърски уебсайт. Царят на спортовете предлага спиращи дъха емоции и наистина красиви моменти в играта. Тук в онлайн платформата на Efbet можете да се насладите на футболни сблъсъци от всяка точка на света.

Ако сте свикнали да правите успешни прогнози, то нищо чудно да ги превърнете в реални пари, стига да не прекалявате и да имате предвид, че все пак говорим за хазарт. А сега стига празни приказки, защото е време да се пренесете тялом и духом на стадиона. Желаем Ви успешна игра!

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!