Efbet се сдоби с лиценз в Италия

Efbet

Efbet завладя още един европейски пазар получавайки лиценз за извършване на хазартна дейност на територията на Италия.

След като компанията бе приета в Испания, Сърбия и Румъния, сега вече ще се подвизава и на Апенините. По този начин онлайн букмейкърът вдига високо летвата и дава ясна заявка, че е един от най-сериозните в страната. Какво се очаква от Efbet вижте по-долу.

Вход в Efbet

Как Efbet взе лиценз в Италия?

Българският сайт за онлайн залози на спорт и казино, се нарежда до най-известните хазартни оператори на “Ботуша“. Кандидатурата на Efbet бе одобрена на 17 октомври 2019, тъй като родната компания предложи наистина добри условия на италианските играчи. Гъвкавата система за залагане, бонусите и новите игри, са сред основните причини платформата да бъде одобрена.

Един от виновниците за съществуването на Efbet – Боян Найденов е оптимист, че сайтът ще придобие известност в Италия, като по този начин ще се увеличат приходите на компанията, която е и основен спонсор на българския шампионат, който в момента носи името „Efbet Лига“. Свежите парични постъпления от залагания пък ще допринесат за още по-доброто реноме на бранда.

Какви са задачите пред Efbet в Италия?

Букмейкърът има близо десет месеца да внесе промени в сайта си, с чиято помощ ще задоволи изискванията на италианския регулатор по хазарта – AAMS. За целта плащанията трябва да бъдат съобразени с данъчните закони в страната, както и да се прибавят разплащателни методи, които ще бъдат удобни за гражданите. Промени ще се направят и в мобилната версия на уебсайта.

На този етап не можем да прогнозираме какви ще бъдат успехите на компанията в тази държава, но пък оставаме оптимисти. Българските фенове на залози в интернет пък могат да получат повече информация за Efbet чрез нашето ревю, където сме отделили достатъчно време на букмейкъра.

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!