Как се взима начален бонус за спорт от Winbet?

Winbet Sport

В началото спортната оферта за нови играчи в Winbet, носеше името Начален бонус. Днес нещата се промениха, но идеята е същата. Бонусът вече се казва 200% Welcome Bonus Sport.

Цифрата представлява процентът върху депозираните от Вас средства за пръв път в системата на букмейкъра. В тази статия ще Ви помогнем да усвоите този бонус и да се възползвате от него.

Вземи бонус за спорт в Winbet

Какво се прави, за да взема начален бонус за спорт?

Бонусът е начален, защото се предлага за първата Ви регистрация в сайта на Winbet. Ако вече сте регистриран потребител и сте направили първи дезпоит, няма да можете да вземете Welcome Bonus Sport.

Що се касае до новите играчи в платформата, то те трябва да преминат през отваряне на акаунт, а след това да депозират пари в сметката си, за да вземат този бонус. В самото меню за депозити присъства поле, в което се поставя промо кода WB2020, който автоматично класира клиента за получаване на премията.

Подсещаме Ви, че можете да получите допълнителна сума в размер на 200% от парите, които ще внесете в своята игрална сметка. Тук обаче поясняваме, че не може да се сдобиете със сума по-голяма от 100 лева, тъй като това е лимитът на тази промоция. И дори да внесете 2000 лева, отново ще Ви бъдат предложени 100 лева, понеже това е максимумът определен за вас.

Разбира се, можете да вземете и по-малки парични бонуси, които се обвързват с депозита ви. Да речем, че внесете 20 лева в игралната Ви сметка, ще прибавите 40 лева към баланса ви. Другият вариант е пък въобще да не се възползвате от това предложение и да играете с лични средства.

Правила към бонуса за Добре дошли

И тази оферта, както всички останали, има своите правила. Те трябва да бъдат спазени до последно, понеже няма да можете да играете с допълнителните пари, нито пък да си изтеглите печалбите дошли благодарение на премията. А ето и какви са конкретните правила и условия:

  • Вие трябва да сте нов клиент на Winbet и да депозирате в сметката си с промо код WB2020;
  • Минималният депозит, който трябва да направите е в размер на 10 лева;
  • Промоцията може да се използва еднократно от всеки нов клиент;
  • За да имате право за теглене на печалби от бонуса, трябва да го превъртите;
  • За превъртане се зачитат направени залози 6 пъти сбора на депозита + бонуса;
  • Спортните срещи, на които залагате с бонуса, трябва да бъдат с мин. коефициент 1.30;
  • Имате не повече и не по-малко от 30 дни, за да превъртите тази оферта;
  • Ако не се вместите в периода за превъртане на бонуса, то той ще бъде анулиран;

Пример за превъртане на Начален Бонус Спорт в Winbet

Допускаме, че сте вкарали в игралната сметка сумата от 20 лева. В този случай взимате допълнителни 40 лева, които се равняват на 200% от депозита. Превъртането в този случай ще трябва да се извърши така (20+40) х 6 = 360 лева заложени само в секцията Спорт на уебсайта и на коефициенти не по-ниски от 1.30. В такъв случай сте спазили правилото за разиграване на бонуса.

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!