Регистрация в bet365

bet365 bonus

Bet365 предлага на своите клиенти възможността да залагат на спортни събития и да играят казино игри, като също така имат и покер платформа. За да започнете да залагате в Bet365 е нужно да си направите регистрация.

Ако изпитвате затруднения с процеса на регистриране, ние сме тук за да ви помогнем. Формулярите, които трябва да попълните не са никак сложни, но за всеки случай ще ви ги обясним стъпка по стъпка. Имайте предвид, че за регистрацията няма да са ви нужни повече от няколко минути.

От Bet365 също имат и съпорт, който е на ваше разположение по всяко време. Вариантите за връзка с отдел клиенти са няколко и може да ги видите, като натиснете бутона помощ в горния десен ъгъл на страницата.

В отворилия се нов прозорец избирате Свържете се с нас и ще ви излязат трите опции, като това са чат на живо, съобщение по имейл, както и адрес на който може да изпратите писмено запитване. Според нас най-бързо и удобно е да се свържете с тях чрез чат на живо, където ще ви отговорят до няколко минути.

Регистрация с бонус в bet365

Как да се регистрирам в bet365?

За да се регистрирате трябва да изберете Вход в сайта / Нов клиент от горния десен ъгъл. Тогава ще ви излезе отделен прозорец с електронен формуляр, който да попълните. Тук е мястото да отбележим, че всички данни, които предоставяте на Bet365 са защитени.

Лични Данни

bet365 регистрация

Първо трябва да въведете държавата в която живеете от падащ списък. Следват личните данни, като тук влизат обръщение, име, фамилия и дата на раждане. Имайте предвид, че тези данни трябва да са напълно точни, понеже след това трябва да ги потвърдите с документ, за да може да теглите средства от сайта.

Документи

Следващата стъпка е именно за документа, с който ще направите верификация на вашата сметка. От падащ списък избирате вашето гражданство, след което вида на документа. Той може да бъде паспорт, лична карта или шофьорска книжка.

След това посочвате в коя държава е издаден, въвеждате неговия номер и дата на издаване, а накрая избирате къде е бил издаден (Консулство или посолство, МВР, Полиция или Правителство).

Контакт

bet365 регистрация

Следват данните за връзка с вас. Тук вие въвеждате имейл адрес, както и телефонен номер. След това избирате по какъв начин да ви се предлагат бонус оферти от Bet365, като вариантите са четири. Те са Известие, Съобщение (SMS), Имейл и Съобщение в Bet365. След всеки един от вариантите трябва да изберете една от двете опции Да или Не.

Постоянен Адрес

При вашата регистрация трябва да посочите и постоянен адрес. Данните, които трябва да въведете тук са Адрес, Град/Село, Област/Провинция (не е задължително) и пощенски код. След това посочвате дали вашия настоящ адрес съвпада с постоянния ви адрес. Ако това не е така, ще трябва да попълните и още един формуляр с настоящ адрес.

Логин

bet365 регистрация

Данните в графа Логин са изцяло за вашия вход в системата на Bet365. Тук си избирате потребителско име, което трябва да е между 6 и 14 символа. После въвеждате и парола от 6 до 32 символа, като трябва да я въведете на два пъти, за да я потвърдите.

Защита

Защитата в Bet365 представлява четирицифрен код, който вие предоставяте на служителите на Bet365 при връзка с тях. Много е важно да си запишете някъде тези четири цифри, за да не ги забравите, понеже възстановяването е доста сложно.

Предпочитания

Последната стъпка при вашата регистрация са настройките на Часовата зона и Формат на коефициентите. Вариантите за коефициентите са четири, като това са Дробни, Десетични, Американски и Американски/Дробни.

Също така в тази графа може да попълните и бонус код, ако разполагате с такъв. Остана само да приемете Условията и Правилата на Bet365, като ви съветваме да отделите време, за да ги прочетете преди да се съгласите с тях.

Верификация

След като сте готови с регистрацията си в Bet365 е нужно да направите верификация на вашата сметка. Когато влезете в раздел вашата сметка от менюто на Bet365 Клиенти, вие ще видите опцията Идентификация.

Там ще трябва да качите електронно копие на документа, с който сте направили своята регистрация. Също така може да направите снимка на документа и да качите нея, ако не разполагате с електронно копие.

Верификацията понякога може и да отнеме малко повече време, ако има голям обем на документи, които трябва да проверят от Bet365. В повечето случаи обаче, проверката на вашите документи отнема най-много до няколко работни дена.

След като са проверили вашите данни ще получите имейл с информация за това дали сте преминали верификацията успешно. Ако всичко е наред вече сте готови да започнете да печелите пари в Bet365.

Оферта за Нова Сметка

Ако сега сте направили своята регистрация в Bet365, вие може да грабнете начален бонус. Нужно е просто да изискате офертата, след като направите квалифициращ депозит от поне 10 лева, като кредитите за залози се равняват на сумата на вашия депозит.

Първо обаче трябва да направите залози равни на стойността на вашия депозит, като всеки един от тях трябва да бъде уреден преди да получите вашите кредити за залози. Кредитите за залози са неизтегляеми и сумата на техния залог не е включена в печалбите. Печалбите от залози направени с кредити за залагане се изплаща директно към вашия изтегляем баланс и не е нужно да ги превъртате, за да ги изтеглите.

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!