Как да извършим регистрация в Efbet?

Efbet

Ако искаш да извършиш регистрация в Efbet, то това не е никак трудно. В нашата статия ще те инструктираме как да отвориш акаунт, а след това да започнеш да залагаш на различните видове хазартни игри.

Имай предвид, че букмейкърът допуска само пълнолетни лица в сайта си, така че ако нямаш навършени 18 години, въобще не се регистрирай, защото няма да можеш да играеш.

Регистрирай се в Efbet

Откъде да се регистрирам в Efbet?

Регистрирането в платформата за спортни залози и казино отнема няколко минутки. В тях ти попълваш регистрационна форма, която съдържа различни полета, които искат от теб да оставиш лични данни, както и данни за профила.

За да стигнеш до въпросната форма трябва да влезеш в сайта и да намериш бутона за Регистрация, който стои в горната дясна част на екрана ти. Кликни на него и следвай стъпките за създаване на профил чрез вкарване на важна информация.

Как се попълва регистрационната форма?

След като натиснеш на регистрация ще видиш новата страница, която съдържа електронната форма, за която ти споменахме по-горе. В нея трябва да следваш три основни стъпки, като първата от тях е „Данни за акаунта“. Тук ще си измислиш твое потребителско име и парола, с които ще влизаш в уебсайта на Efbet.

Също така трябва да попълниш и графата имейл, където да дадеш адреса на електронната ти поща. На него ще бъде изпратен линк за активация на профила ти. Има и поле промоционален код, в което ти препоръчваме да въведеш 10263, за да получиш бонус. Не забравяй да сложиш отметки, че си запознат с правилата и имаш навършени 18 години.

Следващата и решаваща стъпка е попълване на полето „Лични данни“ в него има много графи, където се пишат истинските ти имена, адреса по местоживеене, ЕГН-то, предпочитаната от теб валута за залози, дата на раждане, телефон за връзка и други.

Не бива да пропускаш нито едно от полетата, тъй като регистрацията ще ти бъде отказана. Попълни всичко внимателно и ще отвориш акаунт без да имаш никакви проблеми.

Третата стъпка се нарича „Депозит“, но тя не е задължителна. С нея можеш да захраниш сметката си, но пък това може да стане и на по-късен етап. Ето защо за сега просто подминаваме тази графа, като ти можеш да депозираш пари по всяко време посредством различни видове методи.

След регистрация готов ли съм за игра в Efbet?

Имаш още една важна стъпка, която трябва да извървиш, за да влизаш в уебсайта на Efbet. Това така наречената активация на акаунта. За да я направиш влез в имейла, който си написал по време на регистрацията.

На него се получава писмо, в което има линк, на който трябва да кликнеш. След като го направиш вече ще можеш да влизаш спокойно в системата с потребителско име и парола.

Ако обаче не активираш акаунта от имейла си, то няма да можеш да играеш. Повторна регистрация с едни и същи данни е забранена, така че ако си сгрешил нещо единственият вариант пред теб е да потърсиш съдействие от поддръжката. Сподели проблемите си на персонала на Efbet, за да се намери изход от ситуацията и ти да се коригират сгрешените от теб графи.

Заключителни думи

Общо взето така протича регистрацията на профил в Efbet. Няма нищо сложно в цялата процедура, но трябва да се внимава и да не се допускат грешки. В интерес на истината ние успяхме да отворим първия си акаунт за по-малко 7 минути, като не бързахме за никъде. Надяваме се, че сме ти помогнали да участваш в букмейкърската платформа и ти желаем успехи!

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!