Регистрация в Winbet

Winbet

За много хора стъпките по регистрация в Winbet представляват трудност. Ние обаче ще им дадем инструкция, с чиято помощ ще създадат своя акаунт в сайта за броени минути.

В интерес на истината няма нищо трудно в това да се регистрираш в сайта на онлайн букмейкъра. Просто трябва да попълниш всички графи от електронния формуляр, с който ще те запознаем тук.

Регистрация с бонус в Winbet

Какви са стъпките по регистрация в Winbet?

След като влезеш в Winbet, трябва да отидеш в горната част на страницата, и да кликнеш на зеления бутон „Регистрация“. След като го направиш ще видиш форма за попълване, в няколко стъпки, които ще разгледаме специално за теб. Формата се попълва лесно, а за целта просто напиши истинските си лични данни, измисли си потребителско име и парола и действай.

В първата графа „Лични данни“ има 8 полета – Име, Презиме, Фамилия, Пол, Гражданство, Тип личен номер, ЕГН и телефон. Попълни всички внимателно и използвай данните си от личната карта. Имай предвид, че ако се регистрираш с неверни или чужди данни, след това няма да можеш да играеш в сайта, защото ще ти поискат верификация (проверка на личен документ).

Ако си готов с първата графа, трябва да кликнеш на зеления бутон „Продължи“. Така ще бъде прехвърлен в графа номер 2, която се отнася до твоя „Профил“ в уебсайта на Winbet. Тук има девет важни полета – Потребител, Парола, Повторете паролата, Имейл, Псевдоним, Въпрос за сигурност, Отговор на въпроса, Валута и Не съм робот. Попълнете ги всички и сте готови.

Как да си активирам акаунта?

Ако си се регистрирал правилно ще получиш имейл от Winbet, където да активираш акаунта си. Много важно е да си вписал твоя имейл, когато си попълвал горе споменатата форма. Там ще ти пристигне писмото за активация. След като кликнеш на линка ще можеш вече да залагаш.

В случай, че имаш някакъв проблем с активирането на акаунта, можеш да пишеш в чата на живо, където персоналът на букмейкъра ще ти помогне да коригираш грешките и да се включиш в играта.

Верификация

На по-късен етап ще трябва да направиш верификация. Това става като влезеш в профила си и намериш раздела, в който трябва да си качиш личен документ (лична карта), която си сканирал предварително в някоя книжарница или копирен център.

Ако не изпратиш такъв документ на букмейкъра, няма да можеш да си теглиш парите, които си спечелил от залозите. Менюто за теглене просто няма да работи, докато ти не се верифицираш пред оператора.

Имай предвид, че направата на депозит и залозите не изискват задължителна верификация. Тя се прави едва, когато решиш да си теглиш парите. Процесът по подаване на документи е еднократен, стига копието да е четливо, цветно и картата ти да е сканирана от двете страни.

Одобрението на документи става за 2 – 3 дни, като ти ще получиш имейл от Winbet, че си преминал/а процедурата. За допълнителни въпроси по тази тема, можеш да се обърнеш към поддръжката.

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!