Слот турнир с 2000лв награден фонд в Palms Bet

Palms Bet слот турнир

Palmsbet.com винаги мислят за своите клиенти, като за пореден път предлагат страхотна промоция, от която може да се възползва всеки. Единственото условие, което трябва да спазите, за да вземете участие в iSoft Bet – слот турнира, е да правите залози с реални средства. Не е нужно да се записвате за участие в турнира, а просто да сте регистриран потребител в казиното.

Всеки, който е завършил в топ 50 на класирането, ще си гарантира парична сума, като наградите стартират от 5 лева и стигат до удивителните 500 лева за първо място. Така че не губете време и започвайте да залагате още от сега, за да имате по-голям шанс да спечелите турнира.

Играй Слот Турнир в Palms Bet

iSoft Bet – слот турнирът е активен от 27.07.2020 до 02.08.2020, като приключва точно в полунощ. Зачитат се залози направени само на определени игри, като това са JUMBO STAMPEDE, THE FORTUNE PIG, SUPER DIAMOND WILD, CRYSTAL CLANS, EYE OF AMULET, THE KING, HOT SPIN & SPIN OR REELS.

Всеки един лев, който заложите на тези ротативки ще ви донесе по една точка. Отделно във всяка игра има по един специален символ, който ще ви донесе по още една точка, винаги когато се падне на някой от барабаните. Всички специални символи може да откриете в таблицата по долу.

След приключването на турнира, победителя се определя на база натрупаните точки. Общият награден фонд е в размер на 2000 лева, като ще бъде разделен между 50 участника. Първите три места естествено ще грабнат най-големите награди, като победителя ще си тръгне с 500 лева.

Всеки участник завършил в топ 50 на класирането ще получи наградата си в сметката до 48 часа след приключването на турнира. Всяка една от наградите е под формата на реални средства и не се налага да я отигравате, за да бъде изтеглена.

Играй Слот Турнир в Palms Bet

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!