Как се теглят печалбите от Efbet?

Efbet

За да си вземеш печалбите от Efbet, е необходимо да избереш някой от методите, които букмейкъра ти предлага. Има обаче едно много важно условие, и то е да си преминал през верификация (изпращане на личен документ на Efbet).

Ако си се верифицирал, всичко останало е лесна работа, с която ще те запознаем в следващите редове на тази специална публикация.

Вход в Efbet

Къде да намеря опцията за теглене от Efbet?

В друга наша статия те запознахме с процедурата по депозит в Efbet, а сега ще хвърлим едно око на по-важната част, а именно тегленето на печалбите. За да стигнеш до опцията за изплащане на пари, е нужно да влезеш в профила си, като щракнеш върху потребителското ти име, което е изписано в горната дясна част на монитора. Така ти се отваря нов прозорец с различни опции.

Избери графата „Депозити и тегления“, а след това кликни на „Тегления“ по-долу. Отваря ти се прозорец с начините на изплащания и сумата, която искаш да изтеглиш. Минималната сума за теглене е на стойност 30 лева, така че ако се опиташ да теглиш по-малко пари, няма да успееш.

Избор на метод за изплащане на печалби

Ти имаш няколко метода, с чиято помощ бързо и лесно да изтеглиш парите си. По-голямата част от въпросните методи важат и за депозита в Efbet, но все пак ще напишем по няколко думи за всеки от тях, за да знаеш как се използват и какви са техните предимства и недостатъци.

Банков превод

Минималната сума за изплащане по банков път е 245 лева. За целта трябва да предоставиш твоите имена, IBAN, BIC код и други детайли. Те се вписват, след като селектираш опцията банков трансфер от раздела за тегления. Имай предвид, че сумите се изплащат в разстояние от два до десет работни дни.

Банкови карти

Дебитните карти на VISA и MasterCard ти дават възможност да си изтеглиш печалбите. Парите ще дойдат при теб за срок до 5 работни дни от заявката. Минимумът, който трябва да имаш в игралната сметка, за да го изтеглиш е 30 лева.

EasyPay

Изплащания се правят на всички каси на EasyPay, след като предоставиш код, който ще получиш от Efbet. И тук минимумът за изтегляне е в размер на 30 лева. Парите идват до теб в реално време, така че не е необходимо да чакаш.

ePay.bg, Skrill, Neteller, ecoPayz

Това са електронни портмонета за незабавно изплащане на печалбите, като отново трябва да имаш натрупани 30 лв. в сметката си.

Заключение

Имаш много възможности да изтеглиш печалбите си. Използвайки някоя от по-горе представените опции ще се сдобиеш с парите си за кратък период от време. Ти си този, който решава кой метод да използва, а ние ти посочихме всеки един вариант. Сега ти желаем успех и на добър час!

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!