Winbet е новият спонсор на Левски Лукойл

Winbet е новият спонсор на Левски Лукойл

В края на месец октомври 2019 година, баскетболният отбор на „Левски Лукойл“ се сдоби с нов спонсор в лицето на хазартния оператор – Winbet. Букмейкърът бе представен като официален спонсор на тима на специална пресконференция, която се проведе в зала „Универсиада“ в София.

Президентът на сините Тодор Стойков бе изключително доволен от факта, че намира партньор в лицето на Winbet. Той се надява на дълго партньорство с компанията и желае да покаже, че отборът му се развива по правилния начин. От Winbet пък споменаха, че искат да помагат за развитието на български спорт и това е техния основен приоритет, както е било и през годините.

Какви са бъдещите цели на Левски Лукойл?

Столичният баскетболен състав на Левски има два големи спонсора в лицето на Лукойл, а сега и на Winbet. В този ред на мисли ръководството очаква помощ за селекцията и покритие на важните разходи. Разбира се, синият тим ще се стреми към първото място и ще направи всичко възможно да зарадва привържениците си. От изявленията на пресконференцията стана ясно, че параметрите около новото партньорство са много изгодни, но конкретни цифри на този етап никой не спомена.

Столичани винаги са били претендент за шампиони на България, а сега ще участват в групите на ФИБА Къп. Представителите на Winbet пожелаха успехи на Левски и се надяват те да са не само на българската сцена, а и в международните турнири и надпревари. Времето ще покаже, дали новият спонсор на отбора ще внесе още повече спокойствие и свежи пари в касата на левскарите.

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!