Efbet баскетболни залози

Efbet баскетболни залози

Едва ли ще се учудите на твърдението ни, че именно баскетболът е най-предпочитания спорт за залози след футбола. Има много хора, които се интересуват от баскетболни залагания в Efbet и за тях написахме тази статия.

Тук ви запознаваме с различните възможности за залог на любимия отбор, както и с коефициентите, първенствата, турнирите и всичко най-интересно. Постарахме се да бъдем максимално изчерпателни, така че Ви желаем приятно четене и успех.

Залагай на баскетбол в Efbet

Къде да намерим залозите на баскетбол в Efbet?

За да стигнете до залозите на баскетбол в Efbet, трябва да влезете в сайта, след като сте се регистрирали и сте направили депозит, който Ви позволява да залагате. На първо време щракнете върху „Спорт“ от главното меню, а след като се зареди самата страница, отидете в лявото меню и селектирайте раздела „Баскетбол“, както сме посочили със стрелка на снимката по-долу.

Ако последвате този наш съвет, в резултат ще получите падащо меню с различните държави и баскетболните първенства към тях. На ваше разположение са събития от Германия, Гърция, България, Израел, Дания, Литва, Полша, Чехия, Австралия, Бразилия, Аржентина и други страни. Имате достъп и до най-големите международни турнири за баскетбол за мъже и жени. Избирайки дадена държава в центъра на екрана ще се появят мачовете, които предстоят да бъдат изиграни, а за да бъдем по-ясни прилагаме и изображение, което да Ви служи за упътване.

И тук, както при футболните залози в Efbet, можете да натиснете един от двата бутона в горния ляв ъгъл на прозореца с мачовете. Единият бутон „Всички“ показва целия списък с мачове, а другият бутон „Следващи 24 часа“ показва събитията, които предстоят да се случат в този диапазон от време. Общо взето букмейкърът се е постарал да Ви даде детайлна информация, която да използвате и благодарение, на която ще знаете кога и какво предстои в баскетбола.

Какви пазари се предлагат за залагане на баскетбол?

За да не се чудите какво означава думата „Пазари“, ще обясним, че това са опции за залог, които се различават от стандартния вид залог в баскетбола, който предлага да познаете победителя в срещата натискайки върху коефициента срещу знак 1 за домакинска победа или кликвайки върху знак 2 за победа на госта.

След като натиснете върху избран баскетболен двубой, ще видите допълнителните пазари към него. Те са най-разнообразни и ние сме ги посочили със стрелкички в снимката по-горе. Но, за да не спестим информация, ще Ви посочим какво представляват подразделите на опциите за залози, които можете да използвате. Прочетете информацията, и ако прецените, можете да преминете към действие, а именно да изберете пазар, който ще Ви донесе по-висок коефициент.

  • Подраздел „Основни“ – в този подраздел се намират всички основни маркети за залагане на баскетбол. Така например, можете да заложите на под или над брой определени точки в избрания мач. В следващия момент имате пазари за край на полувреме и още много други. По-особеното на тази опции е, че повишават основната ставка към срещата;
  • Подраздел „Специални за играч“ – кой играч ще отбележи първи, брой точки за даден играч, кой ще вкара тройка и редица други възможности, се предлагат на тези, които познават играта и могат да прогнозират успешното участие на състезателите в баскетболния двубой. И тук коефициентите са наистина много високи и съблазнителни;
  • Подраздел „Други“ – в него ще попаднете на всякакви пазари, които се различават от горе посочените. Представяне на играчи, хендикап, брой кошове, брой тройки мача и какви ли още не. Важно е да се знае за коя среща, какво важи, така че проверявайте този подраздел, и ще се сдобиете с опции за залагания, които се намират в малко сайтове;
  • Подраздел „Всички“ – името на подраздела подсказва какво ще видите в него. Тук се показват всички пазари от споменатите до момента категории, така че да Ви бъде по-удобно да ги намерите и да залагате на тях, когато пожелаете и искате това да се случи.

Коефициенти за баскетбол в Efbet

Ние от сайта igrizapari.com сме баскетболни фенове и често обичаме да се ровим из букмейкърските сайтове, за да търсим добри коефициенти за любимите ни първенства и турнири. Не можем да спестим истината, че именно Efbet е един от лицензираните оператори, които предлагат наистина високи коефициенти за баскетбол. Тук ставките за мачовете в България, Испания, Гърция, Румъния, Италия и други държави са на много голямо равнище.

Не искаме да се повтаряме, но ако предпочетете някой от упоменатите пазари, ще можете да вземете още по-високи стойности за залозите ви. Да, прогнозите за съществуващите опции различни от победа за един от двата отбора са трудни, но пък какво от това, ако имате афинитет към този вид залагания. От направената проверка, стигаме до извода, че повечето любители на залози на баскетбол, не залагат по стандартния начин, а се ориентират именно към по-засуканите маркети.

И, ето че дойде момента да пишем и за арбитражните залози. Те представляват издирване на по-високи коефициенти и залагане в различни сайтове, с цел да се постигне печалба. В случай, че искате да бъдете ефективни, е нужно да проследите внимателно ставките на Efbet и да се насочите към тях, когато искате да направите арбитраж. Повече по темата очаквайте в следващите ни статии посветени на този и другите букмейкъри в България.

Първенства и турнири на баскетбол в Efbet

Още в началото на статията ни споменахме, че букмейкърът предоставят достъп до шампионатите за мъже и жени на почти всяка една държава в Европа и не само. Но, за да не бъдем голословни, ще дадем пример с някои от най-известните събития, до които получавате достъп, и на които можете да заложите.

NBA

Националната баскетболна асоциация в САЩ – NBA приковава вниманието на повечето почитатели на баскетбола в България и целия свят. Напълно нормално е желанието на играчите да залагат на това известно събитие, което грабва феновете с уникални състезатели, невероятни изпълнения и нечувани обрати в мачовете. Ето защо Efbet са предложили залози на NBA в сайта си, а коефициентите им не са никак за подценяване, както ще се уверите с очите си.

Еврокупа

Бившата УЛЕБ Къп е наречена Еврокупа за баскетбол и също, както Евро лигата, за която споменахме по-горе предоставя уникални възможности за залози на баскетболни мачове от Европа. И този турнир влиза в сметките на Efbet, тъй че не се притеснявайте да залагате на него, ида печелите от успехите на различните европейски отбори с висок ранг във всяка една класация.

Евролига

Евролигата е един от най-престижните баскетболни форуми на стария континент. В надпреварата участват най-заслужилите клубни отбори в Европа, а в букмейкърския уебсайт ще на Efbet ще се сдобиете с възможност да заложите на високи коефициенти и да печелите повече пари с направа на минимален залог. Разбира се, и тук съществуват различните пазари, с чиято помощ допълнително увеличавате ставките и можете да се поздравите със страхотни парични награди.

Заключение

По-горе проследихме най-интересното от света на баскетболните залози и надникнахме в кухнята на Efbet, които не са спестили нито един интересен шампионат или турнир. Специално за Вас се спряхме на коефициентите, пазарите и достъпните събития в платформата, за да придобиете поне обща представа за това, какво Ви очаква, когато направите регистрация в Efbet и се упътите към спортната секция „Баскетбол“.

Блог и новини

Актуални новини, оферти и промоции
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!