Бонус презареждане за Спорт в Efbet

Бонус презареждане за Спорт в EfbetОсвен първоначалния бонус за Спорт, който Efbet предлага на новите играчи има и една друга оферта за залагане на спортни събития, която се казва Бонус Презареждане и 100% върху депозита.

Този бонус не изисква от теб да правиш първа регистрация в сайта, а можеш да имаш такава от преди. Ти взимаш допълнителна премия, с която да залагаш на футбол, тенис, бокс и други спортове. Как обаче да усвоиш този бонус, трябва да прочетеш по-долу в статията ни.

Вход в Efbet

Как да взема бонус презареждане за спорт в Efbet?

Това е бонус, който изисква да имаш покана от букмейкъра. Играчите биват поканени, ако имат регистрация в Efbet и правя спортни залози.

Не е нужно да сте изхарчили цял куп пари за залагане на спортни състезания, за да бъдете поканени, но все пак е добре да имате сметка в сайта и да играете редово, за да останете забелязани от оператора, който ще Ви покани.

Покана за бонуса се изпраща по email или чрез SMS на мобилния ти телефон. Потребителите се канят на дневна, седмична и / или месечна база. В поканата, която ще получиш е изписана максималната сума (от 100%), която можеш да усвоиш, стига да депозираш в сайта на Efbet.

Правилата към бонус презареждане в Efbet

Разбира се, че трябва да се изпълнят правила за приемане и разиграване на бонуса, ако желаеш да си вземеш печалбите, които ще отбележиш благодарение на тази премия. Правилата не са трудни, но ако не отговориш на тях, то няма да получиш достъп до бонуса си. Прочети внимателно какво сме написали по-долу, за да можеш да грабнеш максимума от бонуса за презареждане:

  • Бонусът се предлага само за избрани клиенти, които имат регистрация в Efbet;
  • Активирането на офертата става, след като получиш покана и депозираш в сайта;
  • Минималната сума, която трябва да депозираш е в размер на 10 лева;
  • Ти получаваш бонус от 100% от парите, с които си захранил сметката ти;
  • Превъртането на бонуса изисква да заложиш 1 път размера на депозита ти;
  • Изпълнението на правилото за превъртане е до 30 дни от получаване на бонуса;

Това общо взето представлява промоцията за презареждане на сметка в Efbet. Ако имаш някакви други въпроси, можеш да ги зададеш на поддръжката, като се включиш в чата на живо или пък звъннеш по телефона на Efbet. Въпреки всичко ние бяхме достатъчно изчерпателни и смятаме, че няма да имаш никакви проблеми, когато получиш покана за този фантастичен бонус в уебсайта.

Още Efbet Бонуси

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!