Efbet Лига – Бонус 500лв

Efbet Лига – Бонус 500лвEfbet предлага на своите клиенти атрактивния бонус Efbet Лига – 3 х 500 лева след всеки кръг. За да се класираш за офертата, трябва да заложиш на поне една селекция от българското първенство, която да участва в права колонка от мачове.

За всеки кръг са предвидени три печалби по петстотин лева. Бонуст се дава във вид на безплатен залог, който можеш да използваш.

Вход в Efbet

Как се взима Бонус 500 от Efbet?

След изминаването на кръг от Efbet Лига (българското първенство) ще бъдат изтеглени трима печеливши, които ще получат бонуса. За целта просто трябва да се прибави един мач от родния шампионат към множествения залог, който си извършил.

За да бъдем още по-ясни ще дадем следния пример: ако заложиш на 4 мача от различни първенства, то поне един от тях трябва да е на българските отбори от професионалната ни дивизия. Това те класира автоматично за бонуса.

С приключването на кръга се теглят трима участници на случен принцип. Ако си сред печелившите Efbet, ще те уведоми в сайта, чрез имейл или смс. Бонусът представлява безплатен залог, с който можеш да играеш. По-долу ще напишем пълните правила за тази оферта, така че прочети внимателно.

Правила на Бонус Efbet Лига

Ако не спазиш праилата към бонуса и изтеглиш средствата си предварително, няма да можеш да се възползваш от безплатния залог. Ето защо виж условията, които букмейкъра е поставил и ги покрии всичките, ако жеалеш да се поздравиш с краен успех.

  • Бонусът се предлага само за клиенти изтеглени чрез томбола;
  • След като получиш бонуса, трябва да изпълниш условията за превъртане;
  • Превъртането става като заложиш веднъж размера на бонуса на коефициент поне 1.50;
  • Нямаш право да използваш кеш аут, когато залагаш с бонуса;
  • След като изпълниш условието за превъртане, можеш да си изтеглиш печалбата;
  • Срокът за разиграване на бонус 500 е 30 календарни дни;

Това общо взето представлява интересния бонус 500 от Efbet. В случай, че си изтеглен сред тримата печеливши и бонусът ти се забави, се свържи с поддръжката за повече информация. Там ще те обслужат вежливо и ще ти помогнат да си вземеш полагаемата премия от уебсайта.

Още Efbet Бонуси

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!