Начален Бонус за Спорт в Efbet

Efbet начален бонусАко искаш да се насладиш на начален бонус за Спорт в Efbet, може да се запознаеш с инструкциите по неговото усвояване по-долу.

Бонусът в размер до 200 лева може да се използва за залагане на всички спортове в сайта. Как да стане това и какви са правилата ще разбереш, ако отделиш няколко минутки, за да прочетеш какво сме написали в статията. А сега ти желаем приятно четене.

Вход в Efbet

Как се получава начален бонус за спорт?

На първо място е необходимо да си направиш регистрация в Efbet. Началният бонус за спорт има своите условия, които трябва да спазиш, ако искаш да грабнеш премията и да залагаш с нея, както и да теглиш от сметката си.

След регистрацията депозирай пари в сметката си, тъй като само по този начин ще вземеш бонуса. Допълнителните пари представляват 100% от депозираните средства. С други думи, ако направиш депозит от 20 лева, ще вземеш 20 лева, а ако заредиш сметката с 200 лева, взимаш максималния бонус за 200лв. Дори и да депозираш по-голяма сума, максималните бонус средства са ограничени до този размер.

Начален Бонус за Спорт в Efbet Правила и Условия

Всеки бонус в онлайн букмейкърите има своите правила. Най-важното от тях е, че не можеш да си изтеглиш получената бонус сума, преди да покриеш условията за превъртане. По-кратко казано, е нужно да направиш залози в размер на 3 пъти парите на бонуса и 3 пъти парите на депозита.

За да ти дадем пример ще напишем, че ако си депозирал 20 лева и си взел/а 20 лева отгоре, ще трябва да заложиш общо 120 лева на спорт, за да успееш да си вземеш печалбите, без никакъв проблем.

Друга важна подробност е, че залозите, които правиш, трябва да са на коефициенти не по-ниски от 1.20, защото ако са те няма да приспаднат към условието за превъртане на началния бонус. Ако изпитваш някакви затруднения с инструкциите, които описахме по-горе, просто се отнеси до поддръжката на сайта чрез чата на живо или пък се обади на предоставените телефони за контакт.

Заключение

Началният бонус за Спорт на Efbet е много добър и предлага отлична премия от 200 лева. Този бонус е актуален и може да се използва свободно от всеки нов играч. Запомнете, че началният бонус е само за новорегистрираните потребители и не може да се използва от клиенти, които вече имат регистрация в сайта и са направили първия си депозит.

Още Efbet Бонуси

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!