5 Dazzling Hot

5 Dazzling Hot е типична слот игра с ротативки. Тя е традиционна, тъй като се състои от 5 линии и 3 макари. Всяка линия и макара съдържа символи – плодовете: грозде, портокал, синя слива, диня, лимон и череши. Също така и тук е налице популярният символ – числото 7.

А един от водещите символи е т.н. “Scatter”. Символите са общо 8 на брой. Има 2 вида линии, които могат да се образуват и да  ти донесат печалба. Всички печеливши комбинации се заплащат от ляво на дясно.

Как се играе 5 Dazzling Hot?

Панела за игра е изключително опростен – без излишни бутони. Играта се предлага в онлайн казината. Лесно е да използваш компютъризираната версия на играта. Достатъчно е да имащ регистрация при някой букмейкър, който предлага играта 5 Dazzling Hot. Всичко се случва на живо, в момента.

На екрана ще се появи компютърна версия на ротативка, която изобразява 5 линии и 3 макари, с някакви символи – плодове, заредени преди старта на играта.

Необходимо е първо да направиш депозит, преди да бъдеш допуснат/а да играете играта с реални пари. Хубавото е, че 5 Dazzling Hot разполага с демо версия, което ти дава шанс да разцъкаш играта предварително, за да добиеш представа как се играе.

Когато направиш своя депозит, ще видиш своя баланс в долния ляв ъгъл на екрана, когато стартираш играта. Под прозорчето с текущия баланс има помощни бутони за звука, бутон „помощ“, както и такъв за разширение на екрана, които могат да ти бъдат от полза. В дясната част на екрана има прозорче, където се показва последната печалба, когато е налице такава.

5 Dazzling Hot Бонуси

Можеш да удвояваш или утрояваш своя залог. А самите опции за залози са 5. При определени случаи на печалба, можеш да използваш и опцията Gamble, която ти дава възможност да удвоиш своята печалба като се опиташ да познаеш какъв цвят карта ще се падне. Ако не познаеш – губиш спечелената до момента сума. На случаен принцип можеш да спечелиш и джакпот.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!