Billyonaire

В случай, че се чудиш как да прекараш времето си, ако си милиардер, то можеш да надникнеш в забавната онлайн слот игра на Amatic – Billyonaire, която със сигурност ще ти хареса.

Ти не само ще видиш как Били харчи богатствата си, но и ще получиш възможност да се забавляваш с него. За целта, е нужно да редиш в права линия символи, от сорта на пури и луксозни коли, както и да играеш за някои много примамливи бонуси включващи и безплатни врътки на тази ротативка.

Как се играе на Billyonaire?

Billyonaire е стандартна онлайн ротативка, която можеш да играещ безплатно или да активираш игра с истински пари. Има и много комбинации от линии и залози, които позволяват на любителите на слотове с различни умения и бюджети да се наслаждават на живота на милиардера. Това е една впечатляваща онлайн игра, която ще ти донесе много усмивки.

На пръв поглед тази ротативка е стандартна. Разполагаш с 5 барабана и редица печеливши линии. В горния край на игралния прозорец присъства знакът (?), а като натиснеш на него ще видиш колко точно можеш да вземеш за печелившите символи, скатерите и другите възможности.

Така например, ако уцелиш комбинация от любимия чай на Били – Ъръл Грей, ще спечелиш 500 монети, а заедно с чая милиардерът обича да чете вестник, като последният ще ти донесе допълнителни 750 монети, когато се появи в права и печеливша линия.

Ако пък намериш място за зарове на масата, то тогава ще станеш богат, със своите 1000 монети. Печелившата линия с луксозни коли пък ще ти донесе впечатляващите 5000 монети, за да придобиеш самочувствие.

Най-голямата борба е свързана със спечелването на Grand X символа, който заменя всички други символи и носи висока награда. Но, нека спрем дотук и да те оставим да прочетеш повече информация, след като влезеш в слот играта и използваш (?) знак за допълнителни сведения.

Billyonaire Бонуси

Разпръснатите аса в сайта, ти позволяват да получиш двоен бонус до 12 500 монети и 7 безплатни врътки. Този бонус ще ти бъде присъден, ако намериш т.нар. скатери в онлайн играта. Препоръчваме ти да се запознаеш с помощната информация за усвояване на тези бонуси. Това е само малка част от изненадите, които те очакват, когато си пуснеш Billyonaire.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!