Chilli Fruits

Chilli Fruits е ротативка с плодова тематика на производителя CT Gaming. Тя има пет барабана, като на всеки се падат по три символа. Печелившите линии са фиксирани и са 10 на брой, но играта изплаща, както отляво надясно, то също и отдясно наляво (пет символа се изплащат само в една посока).

Всяка една печалба, която е по-малка от 10 по общия ви залог, вие може да дублирате. Просто трябва да познаете цвета на картата, за да удвоите или да познаете нейната боя, за да умножите вашата печалба по 4. Също така има и мистериозен джакпот, който всеки може да спечели в края на завъртане с реални средства.

В Chilli Fruits има общо девет символа, като един от тях е уайлд. Черешата, сливата, лимона и портокала плащат еднакво, като при тройка с тях печелите 10 монети (1 монета е равна на 1 по залога ви на линия), при четворка 30 монети, а при петица 150 монети. С малко по-добри печалби са символите диня и ябълка, като съответно за тройка,четворка и петица плащат по 20, 50 и 200 монети.

Крушата носи печалба от 50 монети за тройка, 200 монети за четворка и 500 монети за петица. Седмицата е най-силния символ в Chilli Fruits, като за всяка тройка седмици вземате 100 монети, за четворка 500 монети, а всяка петица плаща по 1000 монети.

Уайлд символът представлява чушка, която може да се падне единствено на барабани 2, 3 и 4. Тя се разпъва и заема целия барабан, като също така замества всички останали символи и ви помага да направите по-лесно печалби.

Всеки път, когато ви се падне уайлд символа, той се разпъва и предизвиква безплатен респин. В този респин символите са нови, с изключение на уайлда, който остава, като при появата на още един уайлд символ отново печелите безплатно завъртане. Максималния брой на безплатните завъртания е три.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!