Слот игри с 5 барабана

Първите произведени ротативки в света са били с три барабана и само една печеливша линия. С годините слотовете са се променили доста, като в момента може да срещнете игри с хиляди варианти за печалба. Някой от най-играните обаче, остават ротативките с пет барабана. Главната причина за това може и да е, че те са и най-много на брой.

Такива игри ще срещнете във всяко едно онлайн казино, което посетите. Ротативките с пет барабана са много разнообразни, като може да са с 5, 10, 20 или дори 243 печеливши линии. Колкото повече печеливши линии има дадена игра, толкова по-големи са шансовете ви за печалба, но за сметка на това символите са с по-ниски коефициенти.

Голяма част от слотовете с пет барабана имат различни бонуси, които могат да ви донесат големи печалби. Единият от видовете бонуси е безплатни врътки. В тях почти винаги има допълнителни екстри, като например добавени символи уайлд, множител или барабан запълнен с уайлдове. Друг вид бонуси в тези игри са със символи, които ви носят моментални парични награди. Слотовете, които не предоставят възможност за спечелване на бонуси, най-често имат различни функции в базовите игри, като например разпъващи се уайлд символи.

Много от ротативките с пет барабана предлагат атрактивни джакпот суми. Джакпотите могат да бъдат два вида – стандартни или прогресивни. Стандартните джакпоти се определят спрямо вашия залог, като колкото по-висок е той, толкова по-големи са и сумите на джакпотите. Прогресивните джакпоти са общи за всички играчи, които играят на дадения слот, като техните суми в някой игри могат да бъдат спечелени и при минимален залог. Има ротативки с прогресивни джакпоти, чиято сума надхвърля милион евро.

Популярни ротативки с пет барабана

Повечето любими на всички ротативки с плодова тематика са също с пет барабана. Такива са например плодовите игри на доставчика EGT – 20 и 40 Burning Hot, Shining Crownщ, Dazzling Hot, Super Hot, Extremely Hot, както и още много други. Освен този вид игри от EGT имат и други ротативки с пет барабана, като сред най-популярните им са Amazons’ Battle, Zodiac Wheel, 100 Cats, Secrets of Alchemy и Blue Heart.

Някой от най-играните ротативки с пет барабана на други доставчици са Rise of Merlin на Play’n GO, 300 Shields на Microgaming, Wild Shark на Amatic, Wolf Hunters на Yggdrasil и Sword of Khans на Thunderkick. На всяка една от тези игри може да хванете различен бонус, като всеки от тях има огромен потенциал за печалба.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!