20 Mega Slot

Една от най-популярните игри на доставчика CT Gaming е 20 Mega Slot. Ротативката е с пет барабана, на които се падат по три символа. Печелившите линии са фиксирани и са 20 на брой. В тази игра не може да спечелите бонус или безплатни завъртания, но печалбите от базовата игра са доста добри. В някой случаи играта е свързана и с мистериозен джакпот, който може да спечелите след всяко едно завъртане с реални средства.

Символите череша, слива и грозде носят за тройка по 10 монети ( 1 монета е равна на 1 по залога ви на линия), за четворка 20 монети и за петица по 100 монети.В сравнение с тях камбаната и подковата плащат двойно, като за тройка получавате 20 монети, за четворка 40 монети, а при петица 200 монети.

Символът BAR ви носи 20 монети при тройка, 80 монети за четворка и 400 монети при пет на печеливша линия. Уайлд символът, който представлява седмица, освен че замества всички останали символи, с изключение на скатера, също така и плаща много добре. Всяка тройка седмици е 40 монети, всяка четворка 400 монети, а ако успеете да видите пет на една линия получавате 1000 монети.

Всяка печалба, която е по-малка от 10 пъти вашия общ залог, може да се опитате да удвоите. За целта е нужно да познаете цвета на боята и печалбата ви ще се умножи по две, а ако успеете да познаете нейната боя, то печалбата ви ще се умножи по четири.

Най-голямата печалба в играта идва от скатер символа. Той може да се падне на всеки един от петте барабана, като плаща независимо от позицията на която се намира. Всеки три скатера ви носят 100 монети, а четири 400 монети. Ако имате късмета да ви се паднат всичките пет скатер символа, ще получите огромната сума от 10 000 монети.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!