20 Roosters

20 Roosters е ротативка на доставчика CT Gaming, която е с 20 печеливши линии. Играта има общо пет барабана, на които се падат по три символа. Макар и в ротативката да липсват бонуси и безплатни завъртания, тя може да ви донесе големи печалби.

В 20 Roosters има шест обикновени символа, един уайлд символ и един скатер символ. Най-ниски печалби в играта изплащат царевицата, тиквата и домата, като за всяка тройка от тях вие получавате 10 монети (1 монета е равна на 1 по вашия залог на линия), за четворка по 20, а за петица 100 монети. С двойни печалби в сравнение с тях са символите котка и куче, като те носят съответно за тройка, четворка и петица по 20, 40 и 200 монети.

Най-силният от шестте символа е този на прасето, което плаща по 20 монети за всяка тройка, по 80 за четворка и по 400 за петица. Уайлд символ, които замества всички останали символи с изключение на скатер символа, е петела. Освен това той носи и големи печалби, като при три поредни печели 40 монети, при четири 400 монети, а за всяка печеливша линия с пет петела вие взимате по 1000 монети.

Всяка печалба, която е по-малко от 10 пъти вашия залог, може да се пробвате да увеличите, като след края на печелившо завъртане, натискате бутона Double. Тогава ще видите една карта обърната с лицето надолу, на която трябва да познаете цвета, за да удвоите вашата печалба.
Скатер символът представлява яйце, което се появява на всичките пет барабана. Той плаща различно в зависимост от това колко са ви се паднали, като при три печелите 100 монети, при четири 400 монети, а при всичките пет 10000 монети.

В някой онлайн казина играта върви с прогресивен джакпот, които може да спечелите дори и при минимален залог. В края на всяко завъртане има малка вероятно да спечелите едно от неговите нива, като колкото по-голям е залога ви, толкова по-големи са и шансовете ви да го спечелите.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!