20 Star Party

20 Star Party е ротативка на доставчика CT Gaming. Играта е с 20 фиксирани печеливши линии и с пет барабана, на които се падат по три символа. Както при по-голяма част от ротативките с плодова тематика, така и при 20 Star Party няма шанс за бонус или безплатни завъртания. За сметка на това обаче, ротативката е свързана с мистериозен джакпот, който се печели на случаен принцип. Шансовете ви за спечелване на джакпота са по-големи в зависимост от стойността на вашия залог.

Черешата, сливата и лимона плащат при тройка по 10 монети ( 1 монета е равна на 1 по залога ви на линия), при четворка по 20 монети и при петица по 100 монети. Динята и портокала имат двойни по размер печалби в сравнение с предните символи, като всяка тройка носи 20 монети, всяка четворка 40 монети, а всяка петица 200 монети.

Ябълката плаща по 20 монети за тройка, 80 монети за четворка и 400 монети за петица. Всички печалби от играта, които са по-малки от 25 пъти стойността на вашия залог, вие може да увеличите. Това става, като изберете опцията Double и познаете цвета или боята на картата. При всеки познат цвят вашата печалба се умножава по две, а при всяка позната боя по 4. Ако не успете да познаете, губите вашата печалба до момента.

Скатер символът в играта представлява звезда, която плаща независимо от това дали се намира на печеливша линия или не. Ако ви се паднат три звезди печелите 100 монети, ако звездите са четири 400 монети, а за всичките пет скатер символа печелите 10000 монети.

Седмицата е уайлд символ и може да се падне на всеки барабан, като тя замества всички останали символи без скатера. Също така дава и страхотни печалби, като при три седмици на печеливша линия получавате 40 монети, при четири 400 монети и при пет 1000 монети.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!