30 Spicy Fruits

Ако си падаш по слот игри с плодове, то със сигурност заглавието 30 Spicy Fruits на EGT ще ти хареса. Тук става дума за нещо повече от онлайн ротативка с плодови символи, от сорта на череши, портокали, лимони и сливи. Присъстват и някои допълнителни печеливши знаци, сред които са БАР, златни камбани, люти чушки и популярните от други слотове символи – седмици.

Как се играе на 30 Spicy Fruits

Играта предоставя 5 барабана и 30 печеливши линии, които не можеш да променяш. Ако се паднат еднакви символи в линия ти печелиш сумата за съответните картинки, според залога, който си направил. Отваряйки играта, ще видиш колко се печели от комбинирането на различните символи. При линия се появява графика, която те уведомява за успешния залог.

За да печелиш от 30 Spicy Fruits, трябва да намериш печелившата последователност от символи на която и да е печеливша линия. Ако откриеш три лимона или съответстващи на череша символи, това е най-ниската стойност, която се умножава по две. В случай, че имаш печеливша линия от седмици, то тогава залогът ти ще бъде умножен по 50, което е по-добре.

Най-добре е да ти се падне печеливша линия от 5 символа – люта чушка, които автоматично умножават залога ти по 1000, като по този начин можеш да спечелиш джакпота в тази игра. За останалите комбинации от символи и линии ще прочетеш, след като влезеш в играта и натиснеш бутона (i), който ти предоставя пълните правила за ротативката и всички останали подробности.

30 Spicy Fruits Бонуси

Да, на разположение е т.нар. mystery бонус, който ти позволява да обръщаш карти и да търсиш съвпадение на бои. Обърнеш ли три карти от една боя (спатия, каро, купа или пика) ще получиш възнаграждение. Тази оферта съществува и в други слот игри на производителя и е много интересна, така че не я изпускай. Бонусът ще бъде активиран в играта на случен принцип.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!