40 Super Hot

40 Super Hot е супер бърза и лесна игра от типа ротативки, която не изисква да имаш някакви специални знания, за да я играеш. Тя е изключително опростена и лесна за игра и изисква минимални усилия, за да се включиш в нея.

Освен класическите ротативки, които са налични в наземните казина, е възможно да играеш и онлайн, на живо, използвайки онлайн ротативка – със също толкова добри и дори разширени възможности, в сравнение с реалните машини в офлайн казината.

Как се играе на 40 Super Hot?

Както подсказва и самото заглавие, играта ти дава възможност да се паднат до 40 линии, подходящи комбинации от символи. Те включват плодове и числото 7. Тук няма специална стратегия, която да се използва. Късметът е водещ и от него зависи най-вече дали ще имаш печалба и на каква стойност ще е.

40 Super Hot Бонуси

Можеш да удвояваш или утрояваш своя залог. Разполагаш с до 5 опции за залагане, от които можеш да избираш. Също така при попадение на линии, имаш възможност да се възползваш от бутона Gamble.

Чрез Gamble получаваш шанс да удвоиш своята печалба чрез избор на червен или черен цвят карта, който ще имаш възможност да направиш, ако избереш тази опция. Ако обаче не познаеш цвета на картата, който ще се падне, ще изгубиш спечелената до момента сума. А сега те оставяме да се насладиш на слот играта 40 Super Hot.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!