Aztec Gold

Aztec Gold е игра на производителя CT Gaming, като тя е сред най-популярните ротативки на фирмата. Играта е съставена от пет барабана, на които има по три символа. Печелившите и линии са 21 на брой. Aztec Gold може да ви донесе пари не само от своите линии, като предлага бонус и скатер печалба.

След всяко спечелено завъртане имате възможност да удвоите своята печалба. Натискате бутона Double и трябва да изберете една от четирите карти, ако тя е по-висока от първата вие печелите, в противен случай губите сумата.

Aztec Gold Символи

Ротативката има уайлд символ, който се появява единствено на барабани 2,3 и 4. Той замества всички символи на барабана едновременно, с изключение на бонус символа. Ако уайлд символът замества скатер обаче, той се брои само за един.

Скатер символ може да се падне на всеки един от петте барабана, като минимум три от тях ви носят парична награда. Три скатера изплащат 2 по залога ви, четири 10 по залога, а при пет вие вземате 50 пъти сумата на вашия залог.

Как се играе Aztec Gold?

На барабани три, четири и пет има шанс да се паднат три бонус символа, които ще ви спечелят Pyramid bonus. В него вие си избирате пирамида и печелите сума според общия ви залог. Има шанс да изберете и диамантена пирамида, която ще ви отведе в допълнителна бонус игра.

В нея има пет реда с по пет кутии, в които се крият парични награди. Ако уцелите змия бонуса приключва, а ако намерите магьосник вие печелите всички награди на реда. Максималната печалба от този бонус е 390 пъти по вашия залог.

В Aztec Gold има и джакпот сума, която може да бъде спечелена, като ви се паднат пет от най-силния символ на печеливша линия. Ако имате например три линии, които правят пет поредни от него, вие ще спечелите джакпот сумата само веднъж, а другите две линии ще платят нормалната стойност на символа.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!