Big Joker

Ротативката Big Joker е произведена от компанията CT Gaming. Тя разполага с пет барабана, като на всеки от тях се появяват по три символа. Печелившите линии в играта са фиксирани и са пет на брой. Дори и само с пет линии и без шансове за бонус или безплатни завъртания, Big Joker може да ви донесе огромни печалби. В някой онлайн казина, като например Palmsbet, играта е свързана с мистериозен джакпот, който може да спечелите след всяко едно завъртане с реални средства. Колкото по-висок е залогът ви, толкова по-големи са шансовете ви да спечелите джакпота.

Малкото на брой линии означава, че всеки един от символите в играта плаща доста добре. Сливата, черешата, лимона и портокала печелят по 10 монети за тройка (1 монета е равна на 1 по залога ви на линия), по 20 монети за четворка и 100 монети за петица. Следва ябълката, която плаща 10 монети при три поредни на печеливша линия, 30 монети при четири и 200 монети при пет.

Динята и гроздето имат същите парични награди, като ябълката, освен че при тройка те плащат по 20, а не 10 монети.Седмицата е най-силният символ в играта и разбираемо печалбите от нея са най-високи. За всяка тройка тя плаща по 30 монети, за всяка четворка по 100 монети, а за всяка пълна линия седмици получавате 750 монети.

В играта Big Joker има също скатер символ и уайлд символ. Скатер символът плаща независимо от позицията, на която се е паднал, както и от това дали символите са подред. При три скатер символа получавате 100 монети, при четири 250 монети, а при всичките пет 2500 монети. Уалйд символът може да се падне на всеки един от петте барабана, като се разпъва и заема целия барабан. Той замества всички символи с изключение на скатер символа.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!