Book of Ra

Book of Ra е ротативка с египетска тематика на доставчика Novomatic. Играта е съставена от пет барабана с по три символа на тях. Максималния брой на печелившите линии е 10, като имате възможността да ги променяте. Единственият бонус, който може да спечелите в играта са безплатни завъртания.

Book of Ra Символи

В играта има символите 10, J, Q, K и A, както и четири премиум символа и уайлд символ. 10, J и Q изплащат най-малко, като при тройка, четворка и петица, вие получавате съответно 5,25 и 100 монети (една монета е равна на едно по залога ви на линия). K и A плащат отново 5 монети за тройка, но при четворка вземате 40, а при петица 150 монети.

Най-силният премиум символ в играта може да ви донесе 5000 монети за всяка печеливша линия, на която има пет от него. Най-голямата печалба, която може да получите от едно завъртане в базовата игра е 18000 монети, като това става ако ви се паднат пет уайлд символа на печеливша линия.

Всяка една печалба може да рискувате до пет пъти, като натиснете бутона Gamble. За всеки познат цвят на карта, сумата на вашата печалба ще се удвоява.

Уайлд символа представлява книга, която също е и скатер. Когато ви се паднат три уайлда, независимо дали са на печеливша линия или не, вие получавате 10 безплатни завъртания. След като натиснете старт ще ви се падне някой от символите, който ще се разпъва в безплатните завъртания.

Как се играе Book of Ra?

Когато се разпънат символите, за да напълнят цял барабан, те изплащат печалби дори и да не са на печеливша линия. Например ако играете на 10 линии и ви се е паднал символ J, а после на екрана ви се паднат три валета, независимо къде, вие ще вземете 10 пъти печалбата от тройка валета. По време на безплатните завъртания, три книги ви носят нови 10 врътки.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!