Celestial Ruler

Celestial Ruler е слот на българския производител CT Gaming. Тази ротативка се състои от пет барабана с по три символа на всеки от тях. Celestial Ruler има пет фиксирани линии, което означава, че не може да ги променяте. Малкият брой линии не трябва да ви притеснява, като печалбите от всички символи са доста големи.

Всяко едно печелившо завъртане, което ви е дало по-малко от 10 пъти общия залог, вие може да пробвате да удвоите. След като избере бутона Double ще трябва да познаете цвета на картата, което ще умножи печалбата ви по две, а ако познаете нейната боя печалбата ще се умножи по четири. В някой казина Celestial Ruler е свързана с прогресивен джакпот, който може да спечелите на случаен принцип след всяко завъртане с реални средства.

Най-ниската печалба за тройка в играта е 10 монети (1 монета е равна на 1 по залога ви на линия), за четворка 20 монети, а за петица 100 монети. Тя идва от всеки един от символите J, Q, K и A. Следващи по сила са печалбите от вазата и паричките, като те носят по 20 монети за три поредни, 30 монети за четири и 200 монети за пет. Последните два символа в играта носят и най-големите печалби, като съответно за тройка, четворка и петица единия носи 20, 30 и 200 монети, а другия 30, 100 и 750 монети.

В Celestial Ruler има скатер символ, който се пада и на петте барабана и плаща независимо от позицията, на която се намира. При три скатер символа печелите 100 монети, при четири 250 монети, а при всичките пет 2500 монети. Също така има и уайлд символ, който представлява дракон. Той може също да се падне навсякъде, като се разпъва и заема целия барабан, на който се намира. Уайлд символът замества всички останали символи в играта, освен скатер символа.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!