Crazy Bugs II

Crazy Bugs II е продължение на популярната игра Crazy Bugs, като и двете части са произведени от EGT. Ротативката е с пет барабана и на всеки от тях има по три символа, а броя на печелившите линии е 20. В играта може да спечелите големи парични награди благодарение на скатер символи, както и чрез бонуса с безплатни завъртания. Всяка печалба, която е по-малка или равна на 35 пъти вашия залог, вие може да удвоите.

Crazy Bugs II Символи

На всеки един барабан може да ви се падне уайлд символ, които замества всички други символи, с изключение на скатера и бонуса. Той също така може да ви донесе големи печалби, ако успеете да направите тройка, четворка или петица на печеливша линия.

Петицата изплаща и максималната сума, която може да бъде спечелена в едно завъртане, като това са 10000 монети (1 монета е равна на 1 по залога ви на линия). Отделно всяка печалба, в която има уайлд символ на линията, се умножава по две.

Скатер символите могат да се появят на всеки един от петте барабана, като при минимум три от тях, печелите парична награда. Сумата на наградата зависи от това колко скатер символа сте хванали. При три вземате между 2 и 10 по вашия залог, при четири от 10 до 50, а ако имате всички пет си гарантирате печалба между 50 и 150 пъти стойността на залога ви.

Три бонус символа, които представляват музикална нота, на барабани 1,3 и 5 ви печелят Cricket’s Party Bonus. Първо си избирате нота, която може да ви донесе от 8 до 15 безплатни завъртания.

След това си избирате и щурец, зад който се крие множител между 1 и 4. Ако ви се паднат едновременно още три бонус символа по време на безплатните завъртания, вие отново избирате нота, която ще добави някакъв брой врътки към вашите.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!