Dancing Dragons

Една от най-играните игри на производителя CT Gaming е Dancing Dragons. В нея има пет барабана с по три символа на тях. Ротативката има само 10 печеливши линии, което прави шансовете ви за печалби малки, но за сметка на това символите плащат много добре. В Dancing Dragons няма бонуси или безплатни завъртания.

В ротативката има осем символа плюс два скатер символа и един уайлд символ. Символите плащат различно, като най-слабите в играта ви носят по 10 монети за тройка (1 монета е равна на 1 по залога ви на линия), 30 монети за четворка и 100 монети за петица. Най-силният символ в играта, който представлява златен монах, носи и най-големите възможни печалби в Dancing Dragons. Всяка двойка от него плаща 10 монети, тройката носи 50 монети, четворката 200 монети, а ако ви се паднат пет на печеливша линия ще вземете 3000 монети.

След приключването на печелившо завъртане, вие може да рискувате всяка печалба, която е по-малка от 25 пъти вашия залог. За целта трябва да натиснете бутона Double. Тогава вие трябва да познаете цвета на обърната карта, като при всеки успех сумата ви се удвоява. Също така може да се пробвате да познаете и боята, като това умножава вашите печалби по четири.

В Dancing Dragons има два скатер символа, които ви носят печалби независимо от това, къде се намират на барабаните. Първият се пада само на барабани 1, 3 и 5, и ви носи 200 монети, ако имате всичките три. Вторият може да се падне и на петте барабана, като три плащат 30 монети, четири 200 монети, а пет 1000 монети. Също така има и уайлд символ, които се появява на барабани 2, 3 и 4 и замества всички символи с изключение на двата скатер символа.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!