Duck of Luck

Duck of Luck е ротативка произведена от компанията CT Gaming. В играта има пет барабана с по три символа на всеки от тях. Печелившите линии са 25 на брой, което допринася за по-чести печалби. Освен страхотния бонус с безплатни завъртания в Duck of Luck,играта в някой онлайн казина предлага и мистериозен прогресивен джакпот. Той може да бъде спечелен на случаен принцип след всяко едно завъртане, дори при минимален залог.

В играта има общо 10 символа, като един от тях е уайлд. Изненадващо уайлд символа не плаща най-много, като носи по 125 монети за тройка (1 монета е равна на 1 по залога ви на линия), 500 монети за четворка и 2500 монети за петица.

Най-високо платеният символ в играта е този на жена, който при два на печеливша линия ви носи 10 монети, при три 250 монети, при четири 1250, а ако успеете да съберете пет на печеливша линия получавате 10 000 монети. Всяка печалба по-малка от 25 пъти залога ви може да се пробвате да удвоите. Това става като натиснете бутона Х2 в долната лява част на екрана. Всеки път когато познаете цвета на картата печалбата ви се умножава по две, а ако познаете нейната боя по четири.

Уайлд символът патица, освен че замества всички останали символи в играта, също така е и скатер, който задейства бонуса. Ако уцелите три патици, където и да е на екрана, вие ще спечелите 12 безплатни завъртания. Не може да получите допълнителни завъртания в бонуса. По време на безплатните завъртания всеки уалйд, който се падне, ще ви дава по едно яйце.

След изиграването на безплатните завъртания получавате награда според това колко яйца сте събрали. От 13 до 20 яйца ви носят 3 по общия залог. От 21 до 25 яйца рестартират безплатните завъртания и отново получавате 12 врътки, като започвате с 0 яйца. Ако съберете над 26 яйца ще получите 600 по залога ви.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!