Fire Dozen

Fire Dozen е една от най-играните ротативки с плодова тематика на производителя CT Gaming. Тя има пет барабана с по три символа на всеки от тях. Fire Dozen е с 40 фиксирани печеливши линии, което прави шансовете ви за печалба доста големи. Макар и да няма бонус или безплатни завъртания, играта разполага със страхотна функция на уайлд символа, която може да ви донесе огромни печалби. Отделно в някой онлайн казина, играта е свързана с мистериозен джакпот, който може да спечелите дори и при минимален залог.

Като изключим скатер символа и уайлд символа, останалите символи в играта са осем на брой. Те плащат различно, като в една група са черешата и сливата, които носят по 10 монети за тройка (1 монета е равна на 1 по залога ви на линия), 20 монети за четворка и 50 монети за петица.

Лимонът и портокалът плащат съответно за тройка, четворка и петица по 15, 20 и 100 монети. Ябълката носи по 15 монети за тройка, 30 монети за четворка и 100 монети за петица. Крушата и гроздето пък плащат 20 монети при три на линия, 30 монети при четири и 100 монети при пет. Динята е най-силният символ и печели 20 монети за тройка, 70 монети за четворка, а за всяка петица дини получавате 750 монети.

Скатер символът в играта е звезда и може да се падне единствено на барабани 1, 3 и 5. Ако имате всичките три скатер символа получавате 800 монети. Уайлд символът е седмица, която може да се падне единствено на 1ви и 3ти барабан, и замества всички останали символи без скатера.

Ако ви се падне седмица на 1ви барабан, тя ще запълни всички позиции на барабани 1, 2 и 3, които се намират на същия ред, както и всички редове под този, на който се е паднала. При положение, че седмицата се падне на 3ти барабан, то тя ще заеме позицията на всички символи, които се намира на същия ред, като нея или на по-нисък от нея, на барабани 3, 4 и 5.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!