Fruits of Desire

Fruits of Desire е една от най-популярните ротативки на доставчика CT Gaming. Играта има пет барабана, като на всеки има по три символа. Слотът е със само пет на брой линии, което означава, че по-рядко ще имате печеливши завъртания, но за сметка на това печалбите от тях ще са по-големи. В ротативката няма бонуси или безплатни завъртания, но в някой онлайн казина е свързана с мистериозния джакпот на CT Gaming, който може да спечелите дори при минимален залог.

В играта Fruits of Desire има общо 11 символа, като сред тях са два скатер символа и един уайлд. Най-ниско платените символи са четири на брой, като това са череша, слива, праскова и ябълка. Всеки един от тези плодове ще ви донесе по 10 монети за тройка (1 монета е равна на 1 по залога ви на линия), 30 монети за четворка и 100 монети за всяка петица. Следващ в подреждането е символът киви, който носи печалба от 20 монети за всяка тройка, 50 монети за четворка и 200 монети при петица.

Следващи по сила са ананаса и авокадото, като те плащат по 40 монети за тройка, 100 монети за четворка и по 500 монети за петица. Най-силен символ от всички е този на мъжа и ще ви спечели 10 монети за двойка, 50 монети за тройка, 200 монети за четворка, а ако имате късмета да видите пет от него на печеливша линия вие ще получите цели 3000 монети.

Fruits of Desire има и два скатер символа, които носят парични награди. Първият символ е банан, който се появява единствено на барабани 1, 3 и 5, и ако ви се паднат три банан печелите 100 монети. Скатер символът звезда може да се падне и на петте барабана. Той плаща 15 монети за три символа, 100 монети, ако имате четири символа, а при появата на всичките пет вие печелите 500 монети. Също така има и Уайлд символ, който може да се падне на барабани 2, 3 и 4, като той замества всички останали символи без скатер символите.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!