Golden Farm

Golden Farm е слот игра на производителя Push Gaming. Ротативката има пет барабана с по три символа на всеки от тях и 25 фиксирани печеливши линии. В играта няма безплатни завъртания или бонуси, но всяко завъртане в базовата игра може да ви донесе функция.

Golden Farm Символи

Печалбите в играта не са много големи, но за сметка на това са доста често срещани, като почти всяко завъртане е печелившо. Общият брой на символите в ротативката е 12. Тези които носят най-малка печалба са круша, тиква и домат. При залог от 1 лев за всяка тройка круши ще вземете по 0.12 лева, за четворка 0.40 лева, а при петица 0.60.

Тиквата плаща съответно за тройка, четворка и петица по 0.12, 0,40 и 0.80 лева. Доматът е следващ по сила, като за една тройка от него печелите 0.16 лева, 0.60 за четворка, а за петица 1.60. Следващите в подреждането са пет символа с животни. Патицата плаща най-малко от тях, като при тройка ви носи само 0.20 лева, за четворка 1 лева, а при петица 3 лева.

Кравата може да ви донесе най-големите печалби от петте животни, при три поредни плаща 0.60 лева, при четири 4 лева, а за пет на печеливша линия ще вземете 10 лева. Следващият символ в подреждането е на момичето, което носи 0.80 лева за тройка, 6 лева за четворка и 12 лева за петица.

Двата най-добре плащащи символа, които имат и еднакви печалби, са на момчето и уайлд символа. Всяка тройка от тях изплаща 2 лева, четворката 8 лева, а ако имате късмет да ви се паднат пет от тях на печеливша линия ще вземете 16 лева. Само уайлд символа обаче замества всички други символи в играта.

Как се играе Golden Farm?

При всяко завъртане един от барабаните светва. Ако на него се паднат три еднакви символа те се разпространяват на съседните барабани. Ако нямате печалба от това завъртане, еднаквите символи остават на мястото си за повторен опит, като максимално може да получите едно допълнително завъртане.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!