Lucky Clover

Една от най-популярните ротативки на CT Gaming е Lucky Clover. Играта е с плодова тематика и има пет барабана с по три символа. Линиите, които могат да ви донесат печалби са пет на брой, като не може да ги променяте. В играта няма безплатни завъртания или бонуси, но за сметка на това често прави големи печалби. Както повечето игри на този доставчик, и при тази има прогресивен джакпот, който се печели на случаен принцип.

Черешата, сливата, прасковата и ябълката са най-слабите символи в Lucky Clover и носят при тройка по 10 монети (1 монета е равна на 1 по залога ви на линия), при четворка 30 монети и при петица 100 монети. Следва символът камбана, който изплаща 20 монети за тройка, 50 монети за четворка и 200 монети за петица.

Всяка тройка от стотинката или подковата ще ви донесе 40 монети, четворката от тях 100 монети, а петицата 500 монети. Най-силният символ в играта Lucky Clover е седмицата, като тя носи печалба дори и при само два символа на линия. Двойката от нея плаща 10 монети, тройката 50 монети, четворката 200 монети, а за всяка петица седмици получавате по 3000 монети.

Всички печалби от играта, които са по-малки от 10 пъти вашия общ залог, вие може да рискувате. Като натиснете бутона Double, имате шанс да познаете цвета на картата за множител по две или да познаете боята на картата за множител по четири.

Lucky Clover има и два скатер символа, като единия е банани, а другия звезда. Бананите се падат единствено на барабани 1, 3 и 5, и ако имате всичките три получавате 100 монети.

Скатер символът звезда може да се появи и на петте барабана, като за три печелите 15 монети, за четири 100 монети, а за всичките пет 500 монети. Уайлд символът в играта представлява четирилистна детелина, която се пада на барабани 2, 3 и 4. Тя се разпъва и заема целия барабан, като замества всички символи с изключение на двата скатера.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!