More Lucky & Wild

Слот играта More Lucky & Wild е произведена от EGT. Състои се от пет барабана с по четири символа на тях и има 40 фиксирани линии. Както в голяма част от плодовите ротативки, и тук не може да спечелите бонус или безплатни врътки.

В More Lucky & Wild има четири плода, камбанка и седмица. Поради причината че играта има 40 печеливши линии, печалбите са сравнително ниско, но много по-често срещани. Черешката и портокала плащат най-малко, като за тройка вие печелите 5 монети (1 монета се равнява на 1х залога ви на линия), за четворка 15 монети, а при петица 100 монети.

Гроздето и динята ви носят съответно 10, 20 и 150 монети при тройка, четворка и петица. Камбанката изплаща 15 монети за три на печеливша линия, 40 за четири и 200 за пет. Седмицата е най-силният символ и ви носи 15 монети за тройка, 50 за четворка и 400 за петица.

Може да се пробвате да удвоите всички печалби, които са по-малки или равни на 35 пъти залога ви, чрез бутона рискувай. За да спечелите е нужно да познаете цвета на следващата карта.

В играта има два символа уайлд. Първият е подковата, която може да се падне и на петте барабана и замества всички други символи, без скатера. Вторият уайлд е доста по атрактивен, като може да се падне единствено на барабани 2 и 4. Той се разпространява на всички позиции до него и замества всички символи, с изключение на скатер символа.

При три уайлда на печеливша линия, вие вземате 20 монети, при четири 200 монети, а при пълна линия уайлд печалбата е 1000 монети. Скатер символът е звезда и може да я видите на всички пет барабана, ако това се случи ще спечелите 8000 монети.

Отделно имате шанс да спечелите едно от четирите нива на джакпот картите. Напълно случайно може да влезете в тази мини игри, дори и при минимален залог. Там вие избирате карти, докато не се паднат три от една боя и печелите нивото на джакпот, което отговаря на вашата боя. Нивата са спатия, каро, купа и пика, като пиката е най-високото и почти винаги с най-голяма сума в него.

Казино игри и ротативки

Играй безплатно с виртуални пари
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!